reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ale naskrobalyscie dzisiaj :-) ja wam jutro wkleję opis porodu, który napisałam kilka dni po urodzeniu synka. Było dużo bólu ale hormony szczęścia bardzo pomagały. Nie napisze wam z pamięci bo im więcej czasu mija tym bardziej drastyczne mi się to wydaje :p

Lunka - nie daj się :-)

Lunka nie przejmuj sie nimi sa zalosne zeby tak sie obchodzic z kobieta w ciazy bo prezenciku nie ma . bezczelnosc i zenada jak dla mnie.kiedy do domku ?

Karolina czekam na opis porodu :)

Ja osobiscie nie chodzilam do szkoly rodzenia ale mysle ze jak macie mozliwosc i czas to bd swietna forma spedzania czasu a jak wasi mezowie bd mogli to juz wgl super ;)

aga to ladnie dzidzia rosnie :))

Lunka trzymaj się! One mają z..y obowiązek zająć się Wami! Co za wredne babska :/
Sweetka, niestety nie pomogę Ci z badaniami, ale niski poziom hematokrytu i hemoglobiny mogą oznaczać niedokrwistość (wydaje mi się, że podobnie miałam w pierwszej ciąży) musiałam wtedy brać żelazo w tabletkach i zmienić dietę. Jeść więcej zielonych warzyw i pić wodę z cytryną, żeby żelazo lepiej się wchłaniało. Nie wiem jak to jest z tymi białymi krwinkami.

Dziewczyny jak jest u was z wysokoscia dna macicy ?? U mnie jest juz na wysokosci pepka a to dopiero 19 tydzien...te glupie obrazki pokazuja ze dno macicy znajduje sie na wys. Pepka dopiero w 24 tyg. Jak to u was dlatego pytam .

Lunka trzymaj się :)
Ja dziś odebrałam wyniki, wszystko ok prócz Tsh :( nie rozumiem trochę tego bo tydzień temu w UK miałam wynik 2,1 a dziś 3,45??? Juz jestem umówiona z endo na powtórzenie badań i konsultacje. jutro gin i nie mogę się doczekać :)

reklama
Do góry