reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Cześć dziewczyny,
Dopiero piszę bo dostaje dwa rodzaje kroplowek i po tej z magnezem oprócz wewnętrznego odczucia, że mi potwornie gorącao ciągle zasypiam.
Szyjkę mam długość 3cm, ale mam ciągle skurcze i twardy brzuch. Z badań wyszło , że mam też zapalenie pęcherza o czym nie miałam pojęcia .
Personel jak zauważyłam jest miły dla pań które przyniosły "torebki" z prezentami... :-( ja nic nie dałam (nawet nie ma mi kto przynieść gdybym chciała) wiec traktują mnie jak powietrze.
Oprócz fizycznych dolegliwości, strasznie się czuje psychicznie.

Hej Kobitki,
dziś odzywam się dopiero wieczorem bo cały dzień na wariata. Jakieś zakupy, obowiązkowa drzemka z córcią i wycieczka z dzieciakami na lotnisko po przyjaciółkę :-). Zmęczona i padnięta ale w sumie miły dzień za nami.
Kitki to super gina masz;-)poproś może o numery totka albo coś :-D
Ewe - witam, ja mam podobny termin (25 kwietnia) więc zobaczymy, która pierwsza "pęknie"
Czy Lunka coś pisała i przegapiłam czy cisza cały dzień? :-( martwię się o nią
miłego wieczoru dziewczyny!
Agniesia fajnie ze mamy podobny termin bo ktos zostanie i zawsze razniej we dwie czekac. Bo wiekszosc to chyba ma na poczatek kwietnia termin.

Lunka bardzo mi przykro ze tak cię tam traktują :/ Odpoczywaj a wredny personel miej w nosie to jest ich praca. I oby szybko cie wypuścili do domku....

Lunka powodzenia. Renia ma racje, nie przejmuj sie babami. Czy z prezentem czy bez musza sie Toba zajać i tyle. Jak dalej Cie tak beda traktować to na bezczelnego dopominaj sie cały czas o informacje, badania itd. Taki ich zas....ny obowiazek.

Jeśli chodzi o szkołę rodzenia to my chodziliśmy i bardzo miło to wspominam. Jest to świetna okazja aby zaangażować faceta w takie typowo nasze tematy aby zrozumieli ze to nie takie proste jak sie może wydawac :-) U nas położne cały czas piwtarzaly o parciu i jak to wyglada, do czego podobne o rozdarciu krocza, nacieciu itd. I widac bylo po wielu przerazenie i takie utozsamienie sie z kobieta i to co przezyje. Pod a tym jak karmuc, pielegnowac maluszka. Widzialam po moim mezu ze duzo mu daloy zajecia o karmieniu piersia bo bardzo mnie wspieral. Masowal jak byl zastoj, pomagal przystawiac itd. Tak wiec polecam

Ewe dokładnie tak :) będzie trzeba dociągnąć do końca miesiąca. Rozumiem że Twoja pierwsza ciąża?
Lunka nie daj się! Nie masz nikogo z rodziny/przyjaciół kto mógłby Cię poratować przekupną wizytą?

dziewczyny jak u Was badania krwi??

ja mam za niski hematokryt (34,3), hemoglobine(11,8) erytocyty(3,63) a za wyskie mam krwinki białe (11,3) granulocyty GRA(7,91)

mial ktoś podobnie? we wtorek mam wizyte u lek.

reklama
Do góry