reklama
Cześć dziewczyny,
Dopiero piszę bo dostaje dwa rodzaje kroplowek i po tej z magnezem oprócz wewnętrznego odczucia, że mi potwornie gorącao ciągle zasypiam.
Szyjkę mam długość 3cm, ale mam ciągle skurcze i twardy brzuch. Z badań wyszło , że mam też zapalenie pęcherza o czym nie miałam pojęcia .
Personel jak zauważyłam jest miły dla pań które przyniosły "torebki" z prezentami... :-( ja nic nie dałam (nawet nie ma mi kto przynieść gdybym chciała) wiec traktują mnie jak powietrze.
Oprócz fizycznych dolegliwości, strasznie się czuje psychicznie.
Dopiero piszę bo dostaje dwa rodzaje kroplowek i po tej z magnezem oprócz wewnętrznego odczucia, że mi potwornie gorącao ciągle zasypiam.
Szyjkę mam długość 3cm, ale mam ciągle skurcze i twardy brzuch. Z badań wyszło , że mam też zapalenie pęcherza o czym nie miałam pojęcia .
Personel jak zauważyłam jest miły dla pań które przyniosły "torebki" z prezentami... :-( ja nic nie dałam (nawet nie ma mi kto przynieść gdybym chciała) wiec traktują mnie jak powietrze.
Oprócz fizycznych dolegliwości, strasznie się czuje psychicznie.
Ewe1982
Fanka BB :)
Agniesia fajnie ze mamy podobny termin bo ktos zostanie i zawsze razniej we dwie czekac. Bo wiekszosc to chyba ma na poczatek kwietnia termin.Hej Kobitki,
dziś odzywam się dopiero wieczorem bo cały dzień na wariata. Jakieś zakupy, obowiązkowa drzemka z córcią i wycieczka z dzieciakami na lotnisko po przyjaciółkę :-). Zmęczona i padnięta ale w sumie miły dzień za nami.
Kitki to super gina masz;-)poproś może o numery totka albo coś
Ewe - witam, ja mam podobny termin (25 kwietnia) więc zobaczymy, która pierwsza "pęknie"
Czy Lunka coś pisała i przegapiłam czy cisza cały dzień? :-( martwię się o nią
miłego wieczoru dziewczyny!
Ewe1982
Lunka powodzenia. Renia ma racje, nie przejmuj sie babami. Czy z prezentem czy bez musza sie Toba zajać i tyle. Jak dalej Cie tak beda traktować to na bezczelnego dopominaj sie cały czas o informacje, badania itd. Taki ich zas....ny obowiazek.
Ewe1982
Jeśli chodzi o szkołę rodzenia to my chodziliśmy i bardzo miło to wspominam. Jest to świetna okazja aby zaangażować faceta w takie typowo nasze tematy aby zrozumieli ze to nie takie proste jak sie może wydawac :-) U nas położne cały czas piwtarzaly o parciu i jak to wyglada, do czego podobne o rozdarciu krocza, nacieciu itd. I widac bylo po wielu przerazenie i takie utozsamienie sie z kobieta i to co przezyje. Pod a tym jak karmuc, pielegnowac maluszka. Widzialam po moim mezu ze duzo mu daloy zajecia o karmieniu piersia bo bardzo mnie wspieral. Masowal jak byl zastoj, pomagal przystawiac itd. Tak wiec polecam
AgniesiaBe
Zaciekawiona BB
Ewe dokładnie tak będzie trzeba dociągnąć do końca miesiąca. Rozumiem że Twoja pierwsza ciąża?
Lunka nie daj się! Nie masz nikogo z rodziny/przyjaciół kto mógłby Cię poratować przekupną wizytą?
Lunka nie daj się! Nie masz nikogo z rodziny/przyjaciół kto mógłby Cię poratować przekupną wizytą?
reklama
Ewe1982
Agniesia to moja druga ciaza. Mam juz 3 letnia coreczke.Ewe dokładnie tak będzie trzeba dociągnąć do końca miesiąca. Rozumiem że Twoja pierwsza ciąża?