reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Mnie ból głowy nie męczy za to zgaga okropna :/ Dziś od samego rana do południa potem przeszło i teraz na wieczór znowu ;/ Nie mam już sił do niej, nic mi nie pomaga- 2 razy wzięłam nawet rennie i nawet to nie pomogło czasem pomogą migdały lub mleko ale na taką skalę że i tak masakra :/ Męczy mnie prawie codziennie a pilnuję lekkostrawnej diety, piszą że to od hormonów.... Nie wiedziałam że to może zacząć się tak wcześnie, w 1 ciąży miałam dopiero na sam koniec i od czasu do czasu :/

reklama
Miladyyy a na kiedy macie ustaloną datę ślubu?
Byłam z mężem w te wakacje, na początku lipca w Zakopanem. Piękne miejsce, mąż zakochał się w górach :-)

9.01.2015, ale właśnie okazuje się, że obecna sala to kiepski pomysł, musimy na szybko szukać innej :( już się poryczałam i nie odzywam się do chłopa, jemu wszystko wisi...

Antus od spiewania 24h na dobe jest moja corcia. Najpierw w kolko sto lat teraz niania nauczyla ja duzo piosenek wiec mamy z 6 utworow non stop no i oczywiscie mamy bic brawa ☺
MiLadyyy nie przejmuj sie. Ten typ (meski) tak ma. On chce Ciebie i dzidziusia a gdzie bedzie slub to mu lotto obys byla zadowolona - tak w kazdym razie jest z moim Panem i Wladca

Nawet przez chwilę nie wątpiłam, że Antek będzie gwiazdą wieczoru;-) Przygotowania do przedstawienia i sam występ mogą okazać się bardzo pomocne w integracji, fajnie, że powoli odnajduje się w nowej grupie.
No i dobrze, że ból głowy Ci przeszedł. Mnie pobolewa i przestaje. Najlepiej działa spacer, prawie zawsze się sprawdza jako środek przeciwbólowy.

Lunka,ja rowniez jak reszta koleżanek trzymam kciuki za dzidzia i twoja szyjkę...oby nie skracała sie i wszystko ustąpiło....ja dziś miałam kłucie w pochwie i tak myśle czy to może tez skracanie?tez sie zaniepokoiłam..

reklama
Jestem spokojniejsza jesli chodzi o biust..naprawdę po nocy wyglada na bardzo obrzmiały i te sutki takie sine i wielkie ...w żadnej z moich ciąż nie urósł mi biust tak bardzo jak teraz...i nie miałam wyciekającej siary..wiec może teraz będzie..bo naprawdę zmiana ogromna w tym temacie :)az sie przestraszyłam ostatnio ze cos nie tak :)liczę na długie karmienie piersią...moje dzieci karmiłam pół na pół moim mlekiem i modyfikowanym teraz mam cel zeby wykarmić dzidzia tylko moim :)

Do góry