reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Jakie dobre obiadki robicie ;) ja dopiero ubrałam sie. Moja córka tez dzisiaj jest nieznośna wrrrrrrr. Od paru dni mam takie napinanie brzucha zwłaszcza przy oddawaniu moczu albo jak za długo postoje. Nie wiem czy sie tym martwić? ;/
Drobi hahaha tez tak czasami sobie myśle po imprezie "jak dobrze nie mam kaca ;)"

reklama
Ja dopiero wróciłam z pracy :( zabrałam dzis synka do salonu, bo w sumie miałam tylko jeden makijaz do zrobienia, ale jak to on, narozrabial tak ze musiałam potem godzinę sprzątać. Teraz spi a ja zabieram sie za obiad - pomidorowa i kluski leniwe z serem. Ale najchętniej to bym sie położyła i pospala :(

Hej :)

Trochę mnie nie bylo, ale miałam jakieś problemy z aplikacja a telefonie . Nie mam pojęcia kiedy Was nadrobie chyba dopiero w tygodniu jak córka do przedszkola pojdzie . A tymczasem sciskam brzuszki :)

Lunka ja w nocy raz muszę wstać do kibelka, jak prześpię noc to jestem mocno zdziwiona :p I codziennie pobudka koło 6-7. Dawniej mogłam spać do 10 spokojnie, a teraz niestety.

Co do obiadu na dziś kupiłam sobie pierogi ze szpinakiem i serem :) ostatnio rzadko gotuję, bo mój tata to robi, a szkoda, bo lubię, no ale on też :p

Ja mam wizytę 28.10 już nie mogę się doczekać, bo ciągle myślę, czy wszystko ok. Mój mąż będzie teraz na wizycie pierwszy raz :)

A teraz idę leżakować, bo coś mnie zaczął brzuch w dole boleć, a już chwilę miałam spokój. Ehh :(

Lunka ja juz nie wstaje w nocy, do tej pory 2 razy, a teraz tylko przed spaniem i zaraz po obudzeniu :)

Tyska ale Ci dobrze, ze tata gotuje :) jak ja bym chciala miec kucharza w domu ;) moj mąż gotuje, ale z przymusu bardziej :D

Kasia PP kluski leniwe.... no kurde, to mi zrobilas smaka.

kasiunia zdrowiej, zdrowiej! :)

Karolina pięknie to opisalas... :) czekam na te kopniaczki jak na zbawienie, wiem ze jak juz poczuje to będę dużo spokojniejsza.

Renia u Ciebie uczta! :D gości przyjmujesz? :D

Kitki ja tak będę miec za tydzień, impreza a juz dzis mi sie nie chce. wspolczuje Ci bo ty na dodatek zle się czujesz :( moze lepiej krotko zostańcie?

dziewczyny a mam pytanie: będziecie się szczepić na grypę?

no i jeszcze jedno: odczuwacie może szmery w sercu, w okolicy mostka? takie jakby lekkie dygotanie, ściskanie? wszystko w delikatnym stopniu, ale odczuwalnym.

Kasiunia, to zdrowiej zdrowiej:) trzymam kciuki za szybki powrót do pełni sił.
Ja chyba tez "się skuszę"na apap, rownież nie daję sobie rady z zatokami.
Milka, mój lekarz odradzał szczepienie w ciąży, zachęcał jedynie, abym przekonała partnera, by on się zaszczepil.

Milka w poprzedniej ciąży byłam szczepionka na krztusiec i grypę ( nie wiedziałam, że mam prawo odmówić), synek ma teraz ponad półtora roku a ja nawet kataru nie miałam. Teraz też się chyba zaszczepić.

Ania12344, ja tez tak mam często przy pełnym pęcherzu a także pod wieczór, wydaje mi się, że dziewczyny pisały o podobnych objawach; raczej nie ma się czym martwić, ale zawsze możesz powiedzieć o tym lekarzowi i podpytać, czy wszystko OK.
Uwierz mi, że z wielką radością przyjęłam brak kaca:)

reklama
Pj82 witaj, możesz chodzisz jak masz chodzące L4, spokojnie :-)
Doti witaj
gratuluję wizyt udanych i kciuki za kolejne :-*
co do pozycji do spania to ja śpię na boku ale jakby no boku brzucha ;-)
Lunka mnie ząb zaczął boleć idę we wtorek go zrobić i od razu resztę skontrolować
co do usg to mój mężuś nie był na żadnym jak na razie a u mojej gin to chyba nawet nie można z kimś wejść, nigdy nikogo z kimś nie widziałam
ja jestem za wątkiem zamkniętym dla tych co napisały więcej niż jednego posta, my mamy taki wątek na czerwcówkach 2014 i jest mniejsze grono ale znamy się bliżej wszystkie, mamy swoje fb, i rozmawiamy o wszystkim, mamy tam zdjęcia swoje, swoich dzieci itd
Sylwia je kupiłam olwikę w żelu bielenda sexi mama :-D, ja farbuję, zaczęłam po 12tc, gole się maszynką, pazurki maluję sama więc tu nie pomogę ale najlepiej zapytaj się kosmetyczki,
Bluelovi ja rozumiem co i jak :-D
hej kochane ja dzisiaj byłam na grzybach z rodzinką, niestety było ich bardzo mało, córeczka nie była zadowolona z chodzenia po lesie :-p ale niestety rano przed wyjazdem znowu pojawiła się krew, nie było jej dużo ale się pojawiła, było czystko przed prawie miesiąc, a tu znowu stres,popłakałam się, przestraszyłam ehhh na szczęście później się nie pojawiła, do gin nie dzwoniłam bo weekend, jak jutro znowu się pojawi to jadę na IP, bo wizytę mam za tydzień a martwię się...

Do góry