Pj82 witaj, możesz chodzisz jak masz chodzące L4, spokojnie :-)
Doti witaj
gratuluję wizyt udanych i kciuki za kolejne :-*
co do pozycji do spania to ja śpię na boku ale jakby no boku brzucha ;-)
Lunka mnie ząb zaczął boleć idę we wtorek go zrobić i od razu resztę skontrolować
co do usg to mój mężuś nie był na żadnym jak na razie a u mojej gin to chyba nawet nie można z kimś wejść, nigdy nikogo z kimś nie widziałam
ja jestem za wątkiem zamkniętym dla tych co napisały więcej niż jednego posta, my mamy taki wątek na czerwcówkach 2014 i jest mniejsze grono ale znamy się bliżej wszystkie, mamy swoje fb, i rozmawiamy o wszystkim, mamy tam zdjęcia swoje, swoich dzieci itd
Sylwia je kupiłam olwikę w żelu bielenda sexi mama
, ja farbuję, zaczęłam po 12tc, gole się maszynką, pazurki maluję sama więc tu nie pomogę ale najlepiej zapytaj się kosmetyczki,
Bluelovi ja rozumiem co i jak
hej kochane ja dzisiaj byłam na grzybach z rodzinką, niestety było ich bardzo mało, córeczka nie była zadowolona z chodzenia po lesie
ale niestety rano przed wyjazdem znowu pojawiła się krew, nie było jej dużo ale się pojawiła, było czystko przed prawie miesiąc, a tu znowu stres,popłakałam się, przestraszyłam ehhh na szczęście później się nie pojawiła, do gin nie dzwoniłam bo weekend, jak jutro znowu się pojawi to jadę na IP, bo wizytę mam za tydzień a martwię się...