reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Cześć dziewczyny, aż wstyd się przyznać ale dopiero wstałam :/ Za oknem szaro, zimno i pada więc spałam i spałam. W nocy ok 2 obudziła mnie "impreza" u sąsiadów, młody chłopak wrócił z imprezy i z kolegami postanowił coś jeszcze wypić w ogrodzie :/ później męczyłam się do 5.

Powiedzcie mi jak jest u Was z nocnymi wizytami w toalecie? Nadal wstaję w nocy i idę ale już tylko raz a wcześniej biegałam po kilka razy. Myślałam, że będzie tylko gorzej .

Wy już o obiedzie piszecie a ja się zastanawiam co zjeść na śniadanie ;-)

Odnośnie usg to teraz mam 4 tygodnie przerwy i się denerwuje. 22 wizyta więc odliczam dni.

reklama
Znów zniknął mi suwaczek:/
LUNKA, ja w nocy wstaję na ogół dwa razy, choć drugi raz to tak ok 05:00, tak jak wstawałabym do pracy więc chyba już się nie liczy:)

Drobi spokojnie forum i nasze watki zostaja. Bez zmian jest tworzony nowy watek kwietniowy zamkniety dla wybranych dziewczyn i tam przewaznie sa dwa tematy galeria i temat ogolny. A na tym forum dalej gadamy . tamten watek jest do rozmow ktorych tutaj nie chcemy umieszczac. Teraz ustalamy dziewczyny ktore wchodza w sklad grupy zamknietej a jak ktoras chce miec dostep do zamknietego i wtedy sie ustala z dziewczynAami z grupy zamknietej czy tak czy nie ...i tyle
Mysle ze renia. I martita powinny panowac nad tym jakie dziewczyny dostaja wstep do watku zamknietego .

A WIEC POWTARZAM DLA WSZYSTKICH KWIETNIOWYCH ZDENERWOWANYCH MAMUS TE WATKI ZOSTAJA OTWARTE XLA WSZYSTKICH A TWORZONA JEST GRUPA ZAMKNIETA .

Ostatnia edycja:
Mnie na szczęście nocne wstawanie minęło, spokojnie do tej 6-7 wytrzymuję ;-)
U mnie dzisiaj na obiad jak najprostszym sposobem zupa pomidorowa :-) jutro niedziela to się postaram :-D

Dzień paskudny to ja sie dzisiaj biorę za porzadniejsze sprzątanie póki mam siłę... W tyg jak pracuję to mi się nie chce.

Spokojnie, na pewno się zastanowimy zanim kogoś tam wpuścimy, w ogóle to ja to widzę tak że później to wspólnie będziemy się zastanawiać czy może ktoś dołączyć. Teraz trzeba stworzyć listę z tych mam, które już są z nami i piszą tylko nie jest to łatwe do wyłapania z głównego wątku, nawet z naszej listy tego nie wezmę bo po pierwsze nie ma tam wszystkich dziewczyn po drugie są tam też osoby, które napisały po 2 posty :)
Dlatego założę zaraz ten temat kto chętny na zamknięty i na podstawie tego stworzymy potem listę.

Cześć ;)
Jestem tu nowa, bede miała pierwszego dzidziusia w kwietniu ( prawie w moje urodziny 22) Troche sie obawiam bo to dla mnie cos nowego i gdy zobaczyłam 2 kreski na tescie przerazilam sie bo miałam plany inne odnosnie pracy i szkoły, ale mysle ze bedzie dobrze. Jestem w 12 tydz i widziałam maluszka juz na usg. W grupie razniej i mysle ze razem bedziemy sie wspierac w tak waznym dla nas okresie, Pozdrawiam

P.S widze ze wiekszosc miala na obiad pomidorowa np .
Aluniawdz :D

reklama
Chyba zdrowieję :-) wczoraj leżałam cały dzień w łóżku. Dziś też jeszcze spędzam dzionek pod kocykiem. Został mi tylko katar i ból głowy tj. zatoki. Wzięłam tera apap bo już nie daję rady.
Podczytuje Was troszkę, bo nie mogę się powstrzymać :p

Do góry