reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Cześć dziewczyny, aż wstyd się przyznać ale dopiero wstałam :/ Za oknem szaro, zimno i pada więc spałam i spałam. W nocy ok 2 obudziła mnie "impreza" u sąsiadów, młody chłopak wrócił z imprezy i z kolegami postanowił coś jeszcze wypić w ogrodzie :/ później męczyłam się do 5.

Powiedzcie mi jak jest u Was z nocnymi wizytami w toalecie? Nadal wstaję w nocy i idę ale już tylko raz a wcześniej biegałam po kilka razy. Myślałam, że będzie tylko gorzej .

Wy już o obiedzie piszecie a ja się zastanawiam co zjeść na śniadanie ;-)

Odnośnie usg to teraz mam 4 tygodnie przerwy i się denerwuje. 22 wizyta więc odliczam dni.

reklama
Znów zniknął mi suwaczek:/
LUNKA, ja w nocy wstaję na ogół dwa razy, choć drugi raz to tak ok 05:00, tak jak wstawałabym do pracy więc chyba już się nie liczy:)

Drobi spokojnie forum i nasze watki zostaja. Bez zmian jest tworzony nowy watek kwietniowy zamkniety dla wybranych dziewczyn i tam przewaznie sa dwa tematy galeria i temat ogolny. A na tym forum dalej gadamy . tamten watek jest do rozmow ktorych tutaj nie chcemy umieszczac. Teraz ustalamy dziewczyny ktore wchodza w sklad grupy zamknietej a jak ktoras chce miec dostep do zamknietego i wtedy sie ustala z dziewczynAami z grupy zamknietej czy tak czy nie ...i tyle
Mysle ze renia. I martita powinny panowac nad tym jakie dziewczyny dostaja wstep do watku zamknietego .

A WIEC POWTARZAM DLA WSZYSTKICH KWIETNIOWYCH ZDENERWOWANYCH MAMUS TE WATKI ZOSTAJA OTWARTE XLA WSZYSTKICH A TWORZONA JEST GRUPA ZAMKNIETA .

Ostatnia edycja:
Mnie na szczęście nocne wstawanie minęło, spokojnie do tej 6-7 wytrzymuję ;-)
U mnie dzisiaj na obiad jak najprostszym sposobem zupa pomidorowa :-) jutro niedziela to się postaram :-D

Dzień paskudny to ja sie dzisiaj biorę za porzadniejsze sprzątanie póki mam siłę... W tyg jak pracuję to mi się nie chce.

Spokojnie, na pewno się zastanowimy zanim kogoś tam wpuścimy, w ogóle to ja to widzę tak że później to wspólnie będziemy się zastanawiać czy może ktoś dołączyć. Teraz trzeba stworzyć listę z tych mam, które już są z nami i piszą tylko nie jest to łatwe do wyłapania z głównego wątku, nawet z naszej listy tego nie wezmę bo po pierwsze nie ma tam wszystkich dziewczyn po drugie są tam też osoby, które napisały po 2 posty :)
Dlatego założę zaraz ten temat kto chętny na zamknięty i na podstawie tego stworzymy potem listę.

Cześć ;)
Jestem tu nowa, bede miała pierwszego dzidziusia w kwietniu ( prawie w moje urodziny 22) Troche sie obawiam bo to dla mnie cos nowego i gdy zobaczyłam 2 kreski na tescie przerazilam sie bo miałam plany inne odnosnie pracy i szkoły, ale mysle ze bedzie dobrze. Jestem w 12 tydz i widziałam maluszka juz na usg. W grupie razniej i mysle ze razem bedziemy sie wspierac w tak waznym dla nas okresie, Pozdrawiam

P.S widze ze wiekszosc miala na obiad pomidorowa np .
Aluniawdz :D

reklama
Chyba zdrowieję :-) wczoraj leżałam cały dzień w łóżku. Dziś też jeszcze spędzam dzionek pod kocykiem. Został mi tylko katar i ból głowy tj. zatoki. Wzięłam tera apap bo już nie daję rady.
Podczytuje Was troszkę, bo nie mogę się powstrzymać :p

Do góry