reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Schauma tak mam córcię 3i pół roku, mały zbój ;) wiec teraz po cichu myśle ze będę miała chociaż jednego chłopca. No niby w 12tyg moja lekarka widziała dwóch chłopaków ale to jeszcze wcześnie wiec jeszcze czekam do następnej wizyty. Na prenatalnych tez mi nic nie powiedział ;(

reklama
Odnośnie L4 to powinien być wpisany adres pobytu a nie zameldowania wiec z wyjazdami dłuższymi to bym uwazala i nie można sie chyba wytłumaczyć ze sie bylo u rodziców jak jest wpisany inny adres.

Witam was dziewczyny :)
Jestem w 14tyg i 6dniu ciazy a nazywam sie Patrycja ;) chcialam przeczytac wasze wszystkie wpisy ale tak czytalam i czytalam i stanelo na 80stronie .. tyle piszecie ze szok ;)
O ciaży dowiedzialam sie dosyc pozno bo w 7tyg, wgl sie tego nie spodziewalam poniewaz staralismy sie 9 miesiecy i juz powoli tracilam nadzieje.. a tu jednak :) jestem przeszczesliwa.
Na USG juz bylismy i wszystko jest dobrze ale plci jeszcze nie znamy.
A jedyne moje zmartwienie na dzien dzisiejszy jest to ze w nocy gdy dlugo trzymam mocz to robi mi sie twardy brzuch.. zazwyczaj gdy sie wyproznie to przechodzi.. czy ktoras z was tez tak ma?? W pon mam wizyte u gin i musze jej powiedziec o tym.

A wiecie jak to jest z ta kontrola z zusu? Jestem na zwolnieniu lekarskim i troche sie zmartwilam tym ze nie mozna wychodzic z domu?? W grudniu biore slub mamy duzo spraw do zalatwienia, chcialam pojezdzic po sklepach i poszukac jakiejs fajnej sukienki a jak bede znala plec to chcielismy z ukochany porobic takie male zakupy dla naszego dzidziusia.. jak jestem na zwolnieniu to musze caly czas w domu siedzie ??

Ja jestem od 7go tygodnia na zwolnieniu i kontroli nie miałam. Mogę chodzić wiec za bardzo sie tym nie przejmuje. Kiedy musze to wychodzę.

A propos kociaków... Moja kicia też zaczęła się robić bardzo przytulaśna. Nie daj Bóg muszę wyjść, a miauczy płacze... zawsze kładzie się tuż obok mnie, jakby pilnowała :) cudne stworzenie!

Mieliśmy też już USG -MOŻE będzie dziewczynka - trzymajcie kciuki :)

reklama
Do góry