reklama
FasolkaSzparagowa
Fanka BB :)
Schauma ale jaka zdrowa wątrobe będziesz miec
renia1321
Ja z synkiem tu jesteśmy od lipca zeszłego roku, bo mąż troszkę dłużej a Damian poszedł do przedszkola też 3msc przed 3urodzinami. Pewnie że lepiej żeby kontakt z dziećmi łapały Tym bardziej że my jak tu się przenieśliśmy mieszkaliśmy na początku w takiej dzielnicy piękne domki, parki dookoła z placami zabaw ale jak z nim wychodziłam- wszędzie było pusto, dopóki się nie przeprowadziliśmy to w ogóle z dziećmi nie miał kontaktu :-(Dopiero tu w przedszkolu ale też już tu place zabaw są pełne, a i Polaków więcej tu poznaliśmy także też dobrze
Uspokoiłyście mnie z tymi kłuciami. Mnie wczoraj mocno kuło, ale jak się położyłam to przeszło. Często mnie właśnie tak mam w okolicy blizny po cc, musze wspomnieć o tym lekarce.
Dziewczyny z tymi kotami to uważajcie. Nie sprzątajcie po nich kuwet, bo koty przenoszą toksoplazmozę, co może się skończyć nieciekawie :/
Ale zrobiłyście mi smaka na grochówkę i gołąbki... mmm pycha !
Dziewczyny z tymi kotami to uważajcie. Nie sprzątajcie po nich kuwet, bo koty przenoszą toksoplazmozę, co może się skończyć nieciekawie :/
Ale zrobiłyście mi smaka na grochówkę i gołąbki... mmm pycha !
FasolkaSzparagowa
Właśnie jak to jest z blizna po cc? Bo mnie ostatnio swedzi czesto .
Macie tutaj jakas tabelke czy cus ?
Renia ja tutaj jestem od lipca br. Jak jeszcze byłam w Pl juz staralismy sie i dziecko al jak P. Byl w domu na wekend raz w miesiącu to nie miałam szans. Zaskoczylam w pierwszym cyklu tutaj. Byłam w kompletnym szoku. Teraz tylko sie boje zeby wszystko bylo ok
Macie tutaj jakas tabelke czy cus ?
Renia ja tutaj jestem od lipca br. Jak jeszcze byłam w Pl juz staralismy sie i dziecko al jak P. Byl w domu na wekend raz w miesiącu to nie miałam szans. Zaskoczylam w pierwszym cyklu tutaj. Byłam w kompletnym szoku. Teraz tylko sie boje zeby wszystko bylo ok
Fasolka no na wątrobę nie powinnam narzekać haha
Rano weszłam na wagę od dawien dawna i byłam w szoku bo - 2kg a byłam pewna że pewnie ze 3 kg do przodu bo ostatnio wrócił mi apetyt. I z tej radości wtrąboliłam całą czekoladę :-) Tak do niej podchodziłam cały dzień po kosteczce, po kosteczce i wieczorem już nie było. Mój mąż tylko zobaczył papierek i stwierdził, że oficjalnie wróciłam do świata żywych
Rano weszłam na wagę od dawien dawna i byłam w szoku bo - 2kg a byłam pewna że pewnie ze 3 kg do przodu bo ostatnio wrócił mi apetyt. I z tej radości wtrąboliłam całą czekoladę :-) Tak do niej podchodziłam cały dzień po kosteczce, po kosteczce i wieczorem już nie było. Mój mąż tylko zobaczył papierek i stwierdził, że oficjalnie wróciłam do świata żywych
kasiunia123
Renia na ostatniej wizycie lekarz kazał mi zrobić bo są to ważne badania i dobrze jest jak najszybciej leczyć jesli coś wyjdzie nie tak. Igg Igm toksoplazmozy i różyczki. Właśnie jutro się wybieram... żebym miała wyniki na przyszły tydzień.
Ostatnia edycja:
reklama