reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ja powtarzałam cytomegalie, pomimo tego ze już ja przechorowałam. Moja ginekolog mowila ze jeżeli chodzi o toxo to trzeba szczególnie uwazac na surowe mieso.

Milady na ja Twoim miejscu bym się nie zastaanwiala tylko odpoczela trochę od pracy i tak Cie podziwiam ze dajesz rade z wymiotami.

Dzoana super, u mnie tez się niby cieszyli ale co kto pomyslal w glowie tak naprawdę to już nie wiem ;-)

Miladyy rety Ty to naprawdę odczuwasz, ze jesteś w ciazy! a ja tu narzekam, ze mi czasem niedobrze i ze brzuch zaboli, wspolczuje Ci.

ja dzis na szczęście lepiej niz wczoraj, nic nie boli tylko tradycyjnie śpiąca jestem i głodna. jestwm teraz w pracy, ale na szczęście nic dziś nie muszę robić bo padł system :) ukrywam się i siedzę na telefonie ;)

Witam, ja dziś od rana na nogach. Porobiłam badania, ledwo wytrzymałam naczczo :-\ Założyłam dziś jeansy i już ściskały w brzuszek, także chodzę z rozpiętym guzikiem. Ale chyba muszę się już z nimi pożegnać na jakiś rok...

Toksoplazmozą można się zarazić też właśnie przez surowe mięso. Np. jedząc coś niedopieczonego np. z grilla.

Ja w pierwszej ciąży badania prenatalne miałam robione dopochwowo i super wszystko było widać. Mam nadzieje że teraz też mi tak zrobi:tak:

A ja dzisiaj mam grochówkę na obiad - pycha. Taką mi narobiłyście ochotę:-)

Ja też już nie chodzę w dżinsach. Kupiłam sobie różne kolory leginsów (do tej pory miałam tylko czarne), kilka tunik i kilka sukienek :-)
Ja również nie mam zamiaru inwestować w typowo ciążowe ciuchy jak np. dżinsy, bo przede wszystkim nie podobają mi się ;-)

reklama
U mnie w szpitalu było ok, jedzenie mi smakowało... ale leżałam w szpitalu tylko 3 dni i byłam po cc, także nie miałam apetytu...

Do góry