reklama
Ja powtarzałam cytomegalie, pomimo tego ze już ja przechorowałam. Moja ginekolog mowila ze jeżeli chodzi o toxo to trzeba szczególnie uwazac na surowe mieso.
Milady na ja Twoim miejscu bym się nie zastaanwiala tylko odpoczela trochę od pracy i tak Cie podziwiam ze dajesz rade z wymiotami.
Dzoana super, u mnie tez się niby cieszyli ale co kto pomyslal w glowie tak naprawdę to już nie wiem ;-)
Milady na ja Twoim miejscu bym się nie zastaanwiala tylko odpoczela trochę od pracy i tak Cie podziwiam ze dajesz rade z wymiotami.
Dzoana super, u mnie tez się niby cieszyli ale co kto pomyslal w glowie tak naprawdę to już nie wiem ;-)
Miladyy rety Ty to naprawdę odczuwasz, ze jesteś w ciazy! a ja tu narzekam, ze mi czasem niedobrze i ze brzuch zaboli, wspolczuje Ci.
ja dzis na szczęście lepiej niz wczoraj, nic nie boli tylko tradycyjnie śpiąca jestem i głodna. jestwm teraz w pracy, ale na szczęście nic dziś nie muszę robić bo padł system ukrywam się i siedzę na telefonie
ja dzis na szczęście lepiej niz wczoraj, nic nie boli tylko tradycyjnie śpiąca jestem i głodna. jestwm teraz w pracy, ale na szczęście nic dziś nie muszę robić bo padł system ukrywam się i siedzę na telefonie
kasiunia123
Fanka BB :)
Witam, ja dziś od rana na nogach. Porobiłam badania, ledwo wytrzymałam naczczo :-\ Założyłam dziś jeansy i już ściskały w brzuszek, także chodzę z rozpiętym guzikiem. Ale chyba muszę się już z nimi pożegnać na jakiś rok...
kasiunia123
Zostaną nam tylko legginsy i sukienki :-)
Nie zamierzam inwestować w ciążowe ciuszki ;-)
Nie zamierzam inwestować w ciążowe ciuszki ;-)
Toksoplazmozą można się zarazić też właśnie przez surowe mięso. Np. jedząc coś niedopieczonego np. z grilla.
Ja w pierwszej ciąży badania prenatalne miałam robione dopochwowo i super wszystko było widać. Mam nadzieje że teraz też mi tak zrobi
A ja dzisiaj mam grochówkę na obiad - pycha. Taką mi narobiłyście ochotę:-)
Ja w pierwszej ciąży badania prenatalne miałam robione dopochwowo i super wszystko było widać. Mam nadzieje że teraz też mi tak zrobi
A ja dzisiaj mam grochówkę na obiad - pycha. Taką mi narobiłyście ochotę:-)
Ja też już nie chodzę w dżinsach. Kupiłam sobie różne kolory leginsów (do tej pory miałam tylko czarne), kilka tunik i kilka sukienek :-)
Ja również nie mam zamiaru inwestować w typowo ciążowe ciuchy jak np. dżinsy, bo przede wszystkim nie podobają mi się ;-)
Ja również nie mam zamiaru inwestować w typowo ciążowe ciuchy jak np. dżinsy, bo przede wszystkim nie podobają mi się ;-)
Przeczytajcie
https://parenting.pl/portal/dalam-zycie-umre-z-glodu-jak-polskie-szpitale-karmia-mlode-mamy
Jak było u Was w szpitalach??
https://parenting.pl/portal/dalam-zycie-umre-z-glodu-jak-polskie-szpitale-karmia-mlode-mamy
Jak było u Was w szpitalach??
reklama
kasiunia123
U mnie w szpitalu było ok, jedzenie mi smakowało... ale leżałam w szpitalu tylko 3 dni i byłam po cc, także nie miałam apetytu...