reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Sylwia K musisz napisac pismo do pracodawcy ze chcialabys skrocic urlop wychowawczy a potem pierwszego dnia już mozesz przywiezc l4. Rozmawialam z kadrowa bo jestem w taken samej sytuacji:)

reklama
Witajcie ja spędziłam kilka dni w szpitalu. Dzidzia ok tylko mi przez wymioty wszystkiego w organizmie brakuje. W środę zemdlalam i się wystraszylismy. Skończyło się na kroplowkach. Kciuki za wizyty i mam nadzieje ze wkrótce nadrobie forum. Pozdrawiam

Agga30 bidulka :-( tak to jest z tymi naszymi dolegliwościami...
fasolka pewnie bardziej przeżywasz niż córcia ;-) powodzenia

Pomogłyście mi tymi wpisami odnośnie badań dodatkowych, chyba też nie będę robić. Jeszcze porozmawiam z gin. na wizycie za tydzień.
Czekam również na relacje z Waszych wizyt kochane :-D

Lunka super, że już w domku!!
Dorbi nie martw się, ciesz się, że dobrze się czujesz :-)
Annika mam też z tym problem jak nic nie zjem to czuje się fatalnie
Schauma też myślałam jak mamy sobie radzą, teraz już wiem po prostu sobie radzą, to samo przychodzi :-)
Milka już jesteś w 3 msc, jesteśmy wszystkie w 3msc nawet w końcówce trzeciego :-D
Trymestr.pl - ciąża, pierwszy miesiąc, podział ciąży
Marzenka ja mam pieska jamnika, bardzo fajnie reagował i reaguje na córeczkę, bawią się, mała go karmi, dzięki niemu szybciej się rozwijała, piesek i małe dziecko to bardzo dobre rozwiązanie, mogę szczerze polecić :-)
Agga jej trzymaj się :-*
zapomniałam wam wczoraj napisać, że mam już 2 kg na plusie to dużo co nie...ehhh znowu dużo przytyję :no: no ale mam tyle zachcianek itd ciężko mi się opanować kurcze... ja ogarnęłam w domku, mężuś poszedł z córeczką i pieskiem na spacer, później jadę odpoczywać do rodziców :-)
kochane kciuki za wizyty dajcie znać po :-D

Ale dziś pospałam! Zazwyczaj wstaję o 7:00, a dziś dopiero o 9:30, ciekaw czy to mnie uchroni przed popołudniową drzemką;-)

KLAUDYNAAA, 4 cm... całkiem spory ten Bąbelek;) super!
A wczoraj badania chyba miała mieć też MYSZA1985 - ? - Opowiadaj,, jak było:-)

No i BAFINKA, napisz jak minęła wczorajsza wizyta? Czy coś się wyjaśniło i, przede wszystkim, czy wszystko w porządku?

Schauma, dziękuję za słowa pocieszenia. To fakt, że każda ciąża jest inna, nie ma się co sugerować objawami innych dziewczyn, bo u nas mogą nie wystąpić, albo pojawić się później. A są i takie dziewczyny, które całą ciążę czują się fantastycznie:-) Ja jestem nerwus, bo to pierwsza ciąża, bardzo wyczekana, poprzedzona informacją o endometriozie i prawie dwuletnimi staraniami. Biorę od początku luteinę na podtrzymanie, no i jestem po 30, także ryzyko w moim przypadku jest nieco większe. Ale spokojnie-nie popadam w skrajności. czasem po prostu muszę się wygadać:-D

AGGA30 oszczędzaj się i uważaj na siebie. Życzę szybkiego przypływu sił:-)

.

Ostatnia edycja:
Agga wspolczuje strasznie, nawet nie chce myslec jak muisz się czuc, ja przy moich mdłościach momentami ledwo dawałam rade a Ty jeszcze tak często wymiotujesz :-( szybkiej poprawy zycze!

Klaudyna 2 kg?? Przeciez to nie jest dużo, tym bardziej ze TY jesteś taka chudziutka. A ile przytylas w pierwszej ciąży?

Drobi ja jestem tym przypadkiem który pierwsza ciaze przechodzil praktycznie bezobjawowo, a teraz zupełnie inaczej wiec jak widać szczęście nie trwa wiecznie ;-) ale nie dziwie Ci się ze się martwisz, szkoda ze nie wymyślili jeszcze przenośnego usg :-D

reklama
drobi martita dziękuję za pamięć:* niestety ja nadal żyje w niepewność.. serduszko jeszcze nie bije.. ale beta bardzo wysoka bo ponad 42 tys i progesteron też ciążowy 34 więc czekamy.. lekarz pociesza ze owu późno była bo ok 23dc wiec ciąża może być nawet 3 tyg młodsza niż wynika z OM... proszę trzymajcie za moją Kropeczkę kciuki

Do góry