Aniabuu co za małpa z tej dziewczyny, myśli że ludzie to roboty. Szkoda że nie powiedziałaś jej o ciąży bo masz wtedy prawo do częstych przerw. Załatw sobie zaświadczenie od lejarza o ciąży, powinni ci anulowć tą naganębjak tylko pokażesz im zaświadczenie.
reklama
Aniabuu wspolczuje pracy w takiej atmosferze :-( może faktycznie lepiej gdybys powiedziała o ciąży?
Milka my mielismy podobne emocje w pierwszej ciąży, która nie była planowana, teraz od początku super radość ale i więcej stresu, wtedy do wielu rzeczy na lajcie podchodziłam.
Jessie mi się zdarzają mroczki przed oczami i wrazenie ze zaraz zaslabne, ale nie wiem czy o to Ci chodzi. U mnie jest to związane z niskim ciśnieniem.
Marzenka gdzie się podziewasz?? Twoja godzina na forum
Milka my mielismy podobne emocje w pierwszej ciąży, która nie była planowana, teraz od początku super radość ale i więcej stresu, wtedy do wielu rzeczy na lajcie podchodziłam.
Jessie mi się zdarzają mroczki przed oczami i wrazenie ze zaraz zaslabne, ale nie wiem czy o to Ci chodzi. U mnie jest to związane z niskim ciśnieniem.
Marzenka gdzie się podziewasz?? Twoja godzina na forum
Dziewczyny ja powiedziałam o ciąży w pracy, a ta małpa jest na mojej zmianie od dwóch dni i nikt jej nie poinformował o tym że ja jestem w ciąży. Myślałam żeby wziąść chorobowe a jakbym wróciła po kilku tym to bym powiedziała że przez stres w pracy i by małpa po dupie dostała. ale chyba nie potrafię być tak msciwa. Mąż obiecał że jutro pójdzie do niej i wygarnie ze przez nią dzisiaj źle się czułam i żeby lepiej patrzyła na leniwych gowniarzy.
marzenka2015
Fanka BB :)
Oh dziś namieszałem w żołądku śledzie, masło orzechowe i dżem...dopiero dochodzę do siebie...gotuje zupę strasznie mnie meczyl żołądek...dziś dostałam takiego ataku nerwów przez chwile ze aż sama sie przestraszyłam sama siebie hormony..te szaleństwa zmiany nastrojów mnie dobijają ogólnie mam spokojne uosobienie..a tu taka zmiana dziś byłam w sklepie i chciałam kupić cos dla bobo sa tak cudne ubranka ze nie wiedziałam co wybrać ..postanowiłam zaczekać musze przeczytać zaległe posty ..moja ulubiona lektura !
marzenka2015
Aniabuu...ja miałam tez zle doświadczenie w pracy z panią z polski..to było na początku jak przyjechałam do USA..zatrudniła mnie jako opiekunkę na 2h dziennie..a potem wymagała i opieki i gruntownego sprzątania domu, składania prania...sortowanie ubrań i układanie w szafach..masakra i jeszcze jaka przy tym ironiczna i chamska potrafiła być..pracowałam u niej za 20dol dziennie...zaskoczyło mnie jacy ludzie potrafią być dla swoich krajowych w miejscu gdzie sa na emigracji i dorobku...swoi dla swoich...cieszę sie ze moje dzieci sa uczone już w podstawówce zeby mieć swoje zdanie i walczyć o swoje...mi tego brakujeprzykre Ania....nie daj sie francy..postaw jej sie i niech wie ze nie jesteś gorsza od niej...kurczę swoją inteligencja to nawet nie ma co poziomu porównywać do siebie...babsko wstrętne zeby tak na swoją ..i jej dokuczyć!
marzenka2015
Ojej zapomnIalam dodać....nie dość ze mam zmiennie nastroje to potrafię sie śmiać i płakać jednocześnie!...normalnie komedia..
marzenka2015
Dziś piękny ciepły nie upalny dzień.. Czuć ze jesień w końcu nadchodzi zbieramy sie do znajomych posiedzieć przy ognisku z kiełbaskami na patykach
Ostatnia edycja:
marzenka2015
Marita dziękuje kochana za troskę i pamięć o mnie to bardzo miłe...buziaki
marzenka2015
Bluelovi..wszystkiego dobrego!...wszelkiej pomyślności ..nieustannego poznawania siebie na wzajem w małzeństwie, miłości, spokoju i wyrozumiałości...buziaki kochana z okazji rocznicy pozdrowienia dla męża
reklama
marzenka2015
Milka..cudownie spędzony,spokojny radosny sobotni dzieńpiękniesuper ..dziadkowie pierwsza klasa !