reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Witajcie:)

Ja juz po wizycie. Szczegoly na watku wizytowym.

Bafinka ja tez sie wlasnie nad rowerem zastanawiam...basen na pewno ale rower to nie wiem...

Myszy witajcie wsrod kwietniowek:)

Klaudynaa dobrze ze wszystko okej....dba o siebie Babo:*

Martita u mnie tez poszlo w cycki ale jak weszla na wage to raptem niecale 0.5 kg na plusie...ale staniki tez musze wymienic bo z moich c juz sie wylewaja...czas na miseczke d....jupii;)

Marzenka myslisz ze to juz te pierwsze ruchy? Ja czasem czuje takie bulgotanie ale gin mi powiedzial wczoraj ze najwczesniej to 12-13 tydzien...ale to chyba kazdy indywidualnie....

Ja wyprasowalam gore prania...zaraz powiesze kolejne...i mysle co na obiad...musze dzis cos ekspresowego bo popoludniu zebranie w przedszkolu i nie ma czasu na gotowanie...

reklama
W pracy część mi pogratulowała, a część widziałam jak krzywo patrzyła... ech... Ale najważniejsze że kierownik przyjął bardzo dobrze tą wiadomość :-)

Dziewczyny, ja te mam wadę wzroku - astygmatyzm (na jednym -5 a na drugim -3).
Czy ja również powinnam wykonać jakieś badanie dna oka przed porodem? Szczerze mówiąc nic na ten temat nie słyszałam :zawstydzona/y:

kasia no tego nie da ssie pomylic tymbardziej w 3 ciazy , cudowne uczucie ja tez czuje już te muniecia , moje dziecko chyba bedzie bokserem ;D hehe

marzenka gratuluje bulgotek ;*

Nie wiem jak to jest dokladnie czy wymagają dna oka do porodu, ja miałam zalecone żeby zrobić. Mysle ze warto zrobić żeby miec pewność ze w razie porodu sn nic się nie stanie

Mysza rocznik najlepszy :-D
Bafinka spokojnie zrzucimy później ja mam jakieś 1,5 kg na plusie :-D co do rowerka to nie wiem, lepiej zapytać się ginekologa
Beata u mnie też brzuch widać :p
Martita tak, ona od tego jest przecież

u nas nocka ok, bez krwi, córcia właśnie ma drzemkę, ja zajadam niezdrową rzecz :p i czekam na kuriera z nowym telefonem :-D na obiadek dziś u nie kurczaczek ziemniaczki i ogóreczki szybko i prosto :-) później z m pojedziemy na zakupy :-)

Czesc dziewczyny. Dlugo mnie nie bylo tutaj bo jestem na urlopie w londynie i nie mialam kiedy was podczytac ale teraz nadrobilam i pisze co u mnie:) lot calkiem dobrze znioslam, nic sie nie dzialo. Mdlosci mam z przerwami, jak za duzo zjem to wymiotuje(na razie tylko 3 razy), staram sie nie objadac bo to nic przyjemnego dla mnie.
Ja wzielam od lekarza zaswiadczenie potwierdzajace ze jestem w ciazy i w przyszlym tygodniu powiem w pracy o dzidzi.
Co do rowerka stacjonarnego-mozna jak najbardziej, nie mozna na tradycyjnym- pytalam gina.
Moje piersi na szczescie nie rosna bo bez ciazy mam miseczke g, zmienil mi sie tylko obwod pod biustem narazie, dlatego kupilam tylko przedluzki to zapinania stanika:)
Renia sprobuje Ci na pw wysac moj termin ale nie wiem czy sie uda bo z telefonu pisze. A co do urlopu - Boze w zyciu tyle kilometrow nie zrobilam na pieszo co tutaj:D

staraliśmy się stosunkowo niedługo, zaczęliśmy na weekendzie majowym :) trochę sie obawiałam bo w międzyczasie okazało się ze mam torbiela na lewym jajniku, ale został szybko wyleczony i na usg 17 lipca go już nie było :) a w nast cyklu zaszłam w ciążę :) dodam, że przez 3 lata brałam tabletki antykoncepcyjne, które odstawiłam w styczniu.

reklama
Do góry