reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

klaudynaaa to super że wszystko dobrze :-)

Ja wczoraj powiedziałam wszystkim w pracy o ciąży, bo już nie daję rady ukrywać brzuszka :-)
U mnie waga +4 kg :szok:

reklama
Klaudyna bardzo się cieszę ze wszystko gra, a czemu Twoja ginekolog tak powiedziała, bo zglaszasz sie z plamieniami??

Lunka jak Twoja wizyta?

Milka i ja potwierdzam to co pisze Lunka, ja mam wadę -3,75 i rodzilam sn, tylko do porodu potrzebne bylo badanie dno oka i zgoda okulisty ze nie ma przeciwskazań.

Bafinka u mnie tez 2,5 kg na plusie. i tez sie zalamalam jak zobaczylam pierwszy raz, teraz juz sie z tym oswoilam, ze bede większa. Ćwiczę sobie ok 4 razy w tygodniu, poza tym ja sie dużo w pracy ruszam więc mam nadzieję, ze już nie będę tyć w takim tempie.. rowerek stacjonarny to chyba nie bardzo.. zapytaj gina, ale mi sie wydaje, ze nie powinnas.

mysza90 jestem od Ciebie rok starsza i mam ciążę o 1 tydzien co do dnia starsza :) mnie i męża dzidzia zaskoczyla. a dlugo sie staraliscie?

lunka to ja pytalam o wadę wzroku :) dzięki za odpowoedz :)

Martita dziękuje! mam nadzieje, ze tu wykonują to badanie dna oka przez porodem, jesli nie to sama sobie pojde zrobic, robiłam 2 lata temu i bylo ok.

ja wczoraj powiedziałam przyjaciółce, pierwsza osoba juz wie :D cieszyla sie bardzo, wysciskala mnie, ale byla w szoku, zresztą tak jak ja :D

W ogóle jesli chodzi o jedzenie i wagę to ja mam strasznego hopla na tym punkcie, odkąd dowiedziałam sie o ciąży to troche sobie za bardzo pozwoliłam ale od tygodnia obiecałam sobie jeść zdrowiej i lepiej a zachcianki tylko raz w tygodniu :tak:

reklama
Co do wagi to u mnie jest -3kg ale biust zdecydowanie większy więc już byłam na zakupach :-)
Wczoraj na wizycie przy usg lekarka powiedziała, że dzidziuś do mnie macha :-) ale kiepskiej jakości miała sprzęt więc ciężko było mi to zobaczyć. Widziałam Wasze zdj z 4d więc się już umówiłam :-)

Do góry