reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Klaudyna może zadzwoń najpierw do lekarza, zobaczysz co Ci doradzi, zawsze rano masz te krwawienia?

Tusia trzymam mocno kciuki :* Wiem, że to oczekiwanie najgorsze, ale będzie dobrze :)

Ja dziewczyny miałam iść na wizytę dopiero za tydzień 15.09, ale chyba spróbuję się dziś zapisać, bo nie czuję się do końca wyleczona po tej grzybicy i nie chcę czekać jeszcze tygodnia. Nadal czuję dyskomfort i dużą ilość wydzieliny, a wiem że lekarka przypisała mi najsłabsze możliwe leki więc może do końca nie zadziałały. A dziś ostatni dzień mojego urlopu rodzicielskiego, od jutra przechodzę na L4. W końcu jakaś kasa normalna będzie.

reklama
Tusia bardzo Ci współczuję tego oczekiwania i trzymam kciuki! Musi być dobrze :-)
Ja do lekarza miałam iść dopiero 16.09 ale zapisałam się do innej lekarki na dziś bo pierwszy raz mam plamienie. Co prawda pani z recepcji twierdziła że to nie ma sensu bo mój lekarz jest na urlopie a plamienie w ciąży to rzecz normalna jednak ja wcześniej tego nie miałam. A i jestem ciekawa co u dzidzi bo na ostatniej wizycie nie miałam USG.
Mam lekkie obawy bo od tygodnia nie czuję się jak w ciąży. Te wszystkie dolegliwości mi minęły (oprócz ochoty na przeróżne rzeczy ale w tym nic dziwnego bo czytam ciągle o tych Waszych pysznościach które gotujecie :-) ).

Klaudyna- ja bym zadzwoniła do lekarza. Ale z pewnością musisz zareagować i nie czekać.

A ja dziś mam dzień pt "Czy ja w ogóle jestem w ciąży??"
Wątpliwości mnie chwytają ;) Brzuch bardziej tłuszczowy niz ciążowy (fakt,nie mogę się wciągnąć jak jeszcze w sierpniu ale nadal nie mam pewności czy to nie wina jedzenia :p ) , dolegliwości poza bieganiem do toalety brak... I jakoś tak głupio mi gdy ktoś , kto się dowiedział o ciąży mi gratuluję ( czego? Przecież nic nie widać :) ). Gdy ktoś pyta mnie o ciążę ("kiedy rodzisz?", "Co będzie?") to mam wrazenie, że mówimy o abstrakcji. Mam chyba "etap wyparcia" ;)

Witajcie:)

U mnie wszystko toczy sie powoli. Od soboty na nic nie mam czasu bo mam chore dziecko w domu. 4 dni przedszkola i juz sie zaczelo...:(

Renia wyslalam Ci pw z danymi do tabelki

Klaudyna napisz co u Ciebie...ja bym chyba jechala do szpitala...

Ja mam dzis wizyte. Napisze wieczorem co i jak.

Czy u Was tez tak wieje? U mnie masakrycznie zimno. Mnie juz gardlo boli i sie smatkam troche ale to pewnie w gratisie od Zoski zlapalam:)

Hej. Ja się żegnam. Wczoraj na wizycie, dziecko się zatrzymało w 8 tyg, nie widać tętna. To już druga ciąża obumarła. Nie mam siły. Wszystkiego dobrego, szczęśliwego rozwiązania.

Motyl89 tak mi przykro tulę mocno..... :-(
Dziewczyny lista się pisze kto wysyła uzupełniam na bieżąco, a kto jeszcze nie wysłał to przypominam by to zrobić ;-)

reklama
Motylku bardzo mi przykro ;(( nawet nie wyobrażam sobie tego bólu ;(

tusia oczywiscie nie miałam nic złego na mysli, nie martw sie bedzie dobrze !:tak:

schauma ja tez ostatnio po wyniku cytologi dostałam globulkki , sama tez czułam ze mnie cos swedzi i za duzo wydzieliny zóltej ;( a nazywały sie clotrimazolum , nie wiem czy silne czy nie a ty jakie mialas??

ps. wgl to mi sie tak pokręciło wizyte myslalam ze mam na 12.09 u mojej ginki a patrze ze przecierz to sobota, no i zeczywiscie spojrzalam na karteczke i mam na piatek 11 ;) to chyba prawda ze w ciazy kobieta ma problemy z pamiecia ;)

dziewczuyny pewnie uznacie mnie za wariatke ale ja juz od 3 dni czuje delikatne ruchy dziecka , no nie moglam uwiezycz luska czulam cos kolo 18 tygodnia , z wojtkiem chyba w 13 a teraz w 11?? czytalam na internecie to pisza ze to niby nie mozliwe inne dziewczyny ze mialy to samo , czy ja wariuje??

Do góry