reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Marzenka ja zawsze się golę, uważam, że tak trzeba :p wtedy jest estetycznie i ja czuję się lepiej :-) no i gole się częściej niż na wizytę :p
Martita ja też ciągle mówię, że zachowuję się jak stara babcia plecy mnie bolą, mdłości, słabo mi, męczę się
MiLady ja cię rozumiem gdyby nie moja zagrożona ciąża pewnie bym sobie popracowała jeszcze :-)
Adziorek witamy i gratulacje :-)

kochane u mnie dzisiaj jest lepiej nie wymiotowałam, jest mi troszkę niedobrze, smak w ustach okropny jest i jestem słaba ale to jest to zniesienia, nie mam też jak na razie żadnych plamień uffff oby tak dalej, mężuś właśnie poszedł z mała na spacerek z pieskiem, po południu przyjedzie do mnie mama moja, na obiadek dzisiaj zupka z wczoraj i jabłka w cieście uwielbiam :-D a co u was kochane ?
kurcze powiem, wam, że chyba dzisiaj pofarbuję włosy, z córcią w ciąży farbowałam, nawet dekoloryzację robiłam dwa razy i nic się nie działo, teraz jakoś mam obawy przez tą zagrożoną ciążę czy to może mieć jakiś wpływ na to, chcę kupić farbę bez amoniaku jest delikatniejsza, odrostu już mam wielki, kochane któraś z was farbowała prawda ?

reklama
klaudynaa super, ze nie ma plamien, oby tak dalej! :)
co do farbowania to spokojnie mozesz tylko jakas łagodna farbę wybierz :)
jak robisz te jablka w cieście?? :)

woooooow, wogóle to zle wam w wczoraj napisałam, jestem w 7t4d :) teraz sobie popatrzyłam na asystenta ciążowego i mnie wyprowadzil z błędu, wiec przepraszam te, ktore moze wprowadziłam w błąd :)

Milka ciasto robię takie jak na naleśniki tylko bardziej gęste, jabłka kroję w plastry takie duże moczę w cieście i wychodzi coś takiego
jablka-w-ciescie.jpg

Załączniki

• jablka-w-ciescie.jpg
    jablka-w-ciescie.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 28
Witam andziorek :-)

Klaudynaa ja kilka dni temu farbowałam farbą bez amoniaku, zresztą już od kilku lat taką farbuję bo nie noszczy tak włosów. Tylko szybciej się zmywa i muszę co 1,5 miesiąca powtarzać.
W pierwszej ciąży w ll trymestrze farbowałam normalną farbą i wszystko było ok. Ale teraz jakoś bym się bała...

A tak w ogóle to zauważyłam, że w tej ciąży jestem ostrożniejsza. Mam wiecej obaw. Może dlatego, że jestem starsza...
Czy Wy też tak macie??

Hej. Do dziewczyn, które wymiotują: czy wy też macie podrażnione gardło od wymiotów? I czy jest na to jakaś rada? Bardzo mnie piecze i boli gardło, jest podrażnione od wymiotów, od tej żółci czy kwasu. Jeśli macie jakieś rady to się podzielcie, tabletek przecież nie wezmę.

witam nową mamusie:)

sylwia na bolące gardło można tylko tantumverde może pomoże:)

klaudyna też bym zjadł takie placuszki:) mniam..

muszę się ogarnąć i wziąć za robotę umyć podłogę chociaż kilka okien ale nie mam sił.. nie mogę spać w nocy... dziś powtórzyłam betę I wynik 5895 II po 48 godz 8678.. przyrost 67% czyli na styk.. mam nadzieję że wszystko ok

reklama
Adziorek gratuluje i witam! Nareszcie ktoś za mną w kolejce.... ;-)
Milka ja jestem w 7 i 1 dzień! Coś nas ciągnie do siebie ;-)
Ja sobie odpuszczam farbowanie na pierwszy trymestr potem to czymś słabym
Na przykład jak jest z alkoholem , jak pijesz to nie znaczy ze dziecko urodzi sie chore, ale np. Będzie sie wolniej uczyć, albo łatwiej denerwować , albo jakieś małe rzeczy które bedą wydawać sie normalne .... Których byśmy nie skojarzyli nawet ze to od tego, wiec ja wole uważać

Do góry