reklama
Ania - wszystko przed Wami. Niedlugo i Wy bedziecie spacerowac[emoji1]
Ja dzis u mamy bylam i najpierw zaliczyltsmy z dziecmi 3godz spacer. Wrocilysmy na obiad i karmienie i jeszcze 1.5godz spacerku. Przesadzilam. Boli mnie blizna z prawej strony i brzuch i ni to pachwina ni to jajnik. Z kanapy podniesc sie nie moglam. Wzielam ibuprom ale dalej boli ale ciut mniej. Moj maz sie wscieka ze mialam u mamy odpoczywac a nie przemeczac sie i ze po co dzwigalam itd. Ale jak w domu dzwigam malego non stop bo jego albo nie ma albo ma cos pilnego do roboty to tego juz nie widzi ze od tego tez mnie boli i powinnam sie oszczedzac. Ech...
Ja dzis u mamy bylam i najpierw zaliczyltsmy z dziecmi 3godz spacer. Wrocilysmy na obiad i karmienie i jeszcze 1.5godz spacerku. Przesadzilam. Boli mnie blizna z prawej strony i brzuch i ni to pachwina ni to jajnik. Z kanapy podniesc sie nie moglam. Wzielam ibuprom ale dalej boli ale ciut mniej. Moj maz sie wscieka ze mialam u mamy odpoczywac a nie przemeczac sie i ze po co dzwigalam itd. Ale jak w domu dzwigam malego non stop bo jego albo nie ma albo ma cos pilnego do roboty to tego juz nie widzi ze od tego tez mnie boli i powinnam sie oszczedzac. Ech...
Lusinda890
Fanka BB :)
Kitki trzymamy kciuki&&
Kitki trzymam kciuki za dzis. Raz w życiu miałam rezonans z kontrastem i ciężko to przeżyłam - tez mam lekką klustrofobie. Starałam się całe badanie nie otworzyć oczu żeby nie widziec jak blisko mojej twarzy jest "sufit " . Oczywiście raz nie wytrzymałam i zerknelam i juz o mało co tego przycisku alarmowego nie włączylam. Udało mi się przetrwać bo z zknietymi oczami wyobrażalam sobie ze patrze na niebo, chmury itp. Może i Tobie to pomoże, trzymam mocno kciuki.
madzia1701
Zaangażowana w BB
Dzoana90 a co to jest ta lampa, to można samemu zakupić czy do specjalisty jakiegoś się wybrać? A tą oliwką to rozmasowywać dopiero jak się zagoi rana?
Kitki kciuki dla Ciebie i trzymaj się ciepło
Ostatnia edycja:
klaudynaaa
Fanka BB :)
Kitki kochana trzymam kciuki za ciebie :-* będzie dobrze :-* a dzieciaczki piękne :-)
my też jeszcze dziś na spacerku nie byliśmy mała teraz śpi a ja sprzątam jak zje i wstanie to pójdziemy tylko coś czuję, że teraz już będzie wisieć na cycusiu długo bo już ma drugą dłuższą drzemkę
my też jeszcze dziś na spacerku nie byliśmy mała teraz śpi a ja sprzątam jak zje i wstanie to pójdziemy tylko coś czuję, że teraz już będzie wisieć na cycusiu długo bo już ma drugą dłuższą drzemkę
Dzoana90 a co to jest ta lampa, to można samemu zakupić czy do specjalisty jakiegoś się wybrać? A tą oliwką to rozmasowywać dopiero jak się zagoi rana?
Madzia ta lampa niestety jest bardzo droga. Kosztuje kilka tysiecy. Mi brat zalatwil od swojego znajomego z zeptera-pozyczyl mo ta lampe. A smarowac jak juz sie rana zagoi. Wczesniej nie. Ja musze sobie wlasnie oliwke zakupic i bede masowac.
Dziewczyny mialam niby na 14 a caly czas czekam. Do tego deszcz wiec maz nie spaceruje z dawidem tylko ze mna sa. Dawid co chwile arie urzadza. Musialam go nakarmic bidulka. Maz w miedzy czasie corke ze szkoly odebral i teraz wszyscy tu siedzimy. Mam powoli dosc i najchetniej bym stad poszla. Maz mowi ze tchorze[emoji53]
reklama