reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Marzenka - pieknie opisujesz o swojej rodzinie, fajnie sie czyta, czuc jak b zzyci ze soba jestescie i sie kochacie. Takie cieplo plynie z Twoich postow

Ania - ja jeszcze nie karmie butla ale zamierzam Bebilonem. Corke tez tym karmilam i bylo ok

Ja czekam na weekend jak na zbawienie, w koncu bede miala szofera w domu i bede mogla sie gdzies ruszyc bo na razie wegetuje, okropnie mnie to frustruje ze nic nie moge

Z tym spaniem no to tak super mogłoby tak zostać :D ale niestety różnie wypada czasem po nocy z nim siedzę od 2 do 5 albo od 5 do 8 :) A on potem w dzień odsypia :D

To u nas na szczęście w nocy dość szybko zasypia, dzis spala 2 godziny z nami bo juz mi sie nie chciało jej odkładać nad ranem. Pamiętam jak Julia pierwszy raz ciągiem 7godzin spala to wyskoczylam sprawdzać czy nic jej się nie stalo :D

My budzimy mala co 3 godziny, a w nocy co 4. Mala tak ladnie spi, ze az zal ja budzic, no ale trzeba. Karmie ja 20 minut z zegarkiem w reku he he. Po 20 minutach zawsze puszcza cycusia:-D

reklama
Do góry