reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Klaudynka przypomnij mi proszę jak karmisz? i jaką dawkę wit K dajesz?
Czy Helence spina się bardzo mocno brzuszek jak zaczyna się prężyć? Może przed snem albo zaraz jak uśnie wymasuj jej brzuszek , połóz na trochę na brzuszku, jeżeli to gazy to trochę powinno pomóc.

Nikodem spory czas dużo spał w dzień , a mało w nocy. Potrafił robić sobie przerwy od 2do 5 itp . Przeczytałam wtedy , żeby trochę snu zabierac z dnia i wybudzać. Moja mama była przeciwna ale to trochę pomogło. Zabietałam tak po 15 min z kazdego dziennego snu i Nikoś się przestawił z tym spaniem na noc.

reklama
Martita, tak już są w porządku. Czekam jeszcze na pediatre to mi powie co dalej :-)

Trix naprawdę twoi rodzice przy porodzie aż trójkę dzieci stracili? To podziwiam ich, serio. Bo ja bym się załamała.

Gratulacje dla Kasiuni kolejnej mamusi ;)
Ewe super że dzisiaj już do domku.
Kitki ale to zlecialo byłaś jedną z ostatnich a już nie długo synek.będzie z Wami ;)
Wracam z moimi bliźniakami do świata żywych ;P
Nawet znalazłam czas na kosmetyczkę ;) tylko pogoda mogłaby się poprawić bo coś szaro buro ostatnio

Napisane na LT30p w Forum BabyBoom

1460356039849.jpg
moje śpiochy kochane <3

Napisane na LT30p w Forum BabyBoom

Załączniki

• 1460356039849.jpg
    1460356039849.jpg
    57,9 KB · Wyświetleń: 478
Trix faktycznie macie ciężkie rodzinne historie , w takim przypadku Cc to błogosławieństwo.

Tak sprawdzałam ta pogodę i szału nie ma na ten tydzien.... Przynajmniej u mnie na południowym-wschodzie Polski :) a myslalamze bede uskuteczniać długie spacery z moim Cesarzem Mikołajkiem :)

Ania no to super że już wszystko ok, podziwiam mamy bliźniaków a tu jeszcze starszak do opieki. Nagroda w postaci kosmetyczki na pewno się należy :) A chłopaki super, widać że rosną :D

Trix to nie dziwie się Twojemu tacie że tak przeżywał bo bał się o wnuka podczas porodu

Ewe już do domu to super. Teraz zacznie się nowa przygoda :)

Marciosz a u mnie dziś jeszcze akurat mam mieć pogodę ale ja co raz bardziej boję się daleko od domu odchodzić więc tylko krótkie spacerki koło domu :)

Alunia....3 stracili, a dwójkęprzy porodzie , źle napisałam.Tak niestety tak było,Mam starszego brata , który toczył walkęo życie po porodzie. Ja tez byłam malutka, urodziłam się z wagą 1900 , pozniej jeszcze spadło do 1700.Podobno wyglądałam jak ten piesek co ma za dużo skóry :p Na sczęście mają naszą dwójkę.
Dlatego oni tak przezywali moją pierwszą ciąże, teraz tez ale juz troszkę spokojniej ;)

Ja jestem niesamowicie podobna do mamy , wygląd, budowa itp dlatego też bali się, że może byc to ajkoś genetycznie ale lekarze od początku uspokajali , że to nie ma zwiążku , mama to mama , a ja to ja.

Dzoana biedna bardzo ci wspolczuje naszczescie juz po wszystkim :***

Kasiunia gratulacje czyli laura 10 kwietnia urodzona?

Kitki ciekawe ile maly wazy ale to i tak bez roznicy bo cc wiec bym poczekala, naciesz sie brzuszkiem serio zaraz go nie bedzie ;)

Trix karmie piersią, brzuszek ma czasami twardy czasami nie, brzuszek jej masuje często i nóżki do brzuszka przykładem, na brzuszku też leży i w ciągu dnia i w nocy i nie pomaga :-(
Aniu ale kochani są :-D

reklama
Kurde na raty pisac musze ;D

Aniu piekni sa :D szczescia razy dwa :)

Klaudyna miejmy nadzieje ze to nie kolki ;( ;*

Trix no jakos sobie radze musze :) bardzo wspolczuje. Twoim rodzicom ,moja babcia stracila jednego syna przy porodzie a co dopiero razy 3 ;(

Alunia ciesze sie ze z malutka lepiej ;)

Do góry