reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dzoana poliana trzymam za was kciuki, może już coś się dzieję ;) u nas kitki antek je może z 15 min a wojtek wogole nie chce cyca a z butli to je pół godz ;) moje chłopaki ważą już 2750 i 3150g są kochane.

Napisane na LT30p w Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny tą wit K to lepiej kupić wcześniej czy już po porodzie??

Aniuu to już twoje chłopaki naprawdę ładnie ważą:-)

Polianna to czekamy na relację:-) trzymam kciuki!
8 kwietnia to super data ;-)

A u mnie tylko lekkie skurczyki raz na jakiś czas dzisiaj. Za każdym razem liczę ze potrzyma nieco dłużej, może bardziej boleśnie a tu nic się nie zapowiada zeby się ruszyło :-(

Dżoana mam nadzieję, że właśnie śpisz i wypoczywasz przed porodem trzymam kciuki, żeby samo się rozkręciło.
Polianna super wiadomość, za Ciebie również trzymam kciuki
Marzenko,,Twój skarb jest po prostu do schrupania
Mieliśmy dzisiaj wizytę u pediatry. Antoś waży już 3440 (urodził się z wagą 3260). Niestety mam dość wysoki poziom bilirubiny 14,4. Musieliśmy wprowadzić mm na 12h i jutro powtórzyć badanie

Polianna trzymam kciuki, oby wszystko ładnie i sprawnie poszło.

Dżoana za Ciebie również cały czas zaciśnięte kciuki.

Ania piękne ważą Twoje maluchy. Nie mogę się doczekać kiedy i mój synek osiągnie magiczną wagę 3 kg.
W sobotę przyjeżdża do nas moja siostra z mężem i synkiem na pępkowe. Mają przywieźć nam specjalną wagę do ważenia noworodków którą kiedyś kupili jak urodził im się synek. Będę więc znała wagę Damianka na bieżąco.

Zaliczyliśmy wczoraj z mężem popołudniu pierwszy spacer z Damiankiem w wózeczku. Na szczęście pogoda nam dopisała. Było super :)

Załączniki

• tmp_887-DSC_00081483620615.JPG
    tmp_887-DSC_00081483620615.JPG
    619,4 KB · Wyświetleń: 141
Ja witaminy kupowałam dopiero po porodzie Alunia. Nie martw się i na was przyjdzie pora, już nie długo kochana ::-)
Marzenka twoje maleństwo jest przecudowne, śliczny ;-)
Beata jak pięknie mamuśka spacerujecie :-*

Napisane na LT30p w Forum BabyBoom

reklama
Do góry