reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dzoana poliana trzymam za was kciuki, może już coś się dzieję ;) u nas kitki antek je może z 15 min a wojtek wogole nie chce cyca a z butli to je pół godz ;) moje chłopaki ważą już 2750 i 3150g są kochane.

Napisane na LT30p w Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny tą wit K to lepiej kupić wcześniej czy już po porodzie??

Aniuu to już twoje chłopaki naprawdę ładnie ważą:-)

Polianna to czekamy na relację:-) trzymam kciuki!
8 kwietnia to super data ;-)

A u mnie tylko lekkie skurczyki raz na jakiś czas dzisiaj. Za każdym razem liczę ze potrzyma nieco dłużej, może bardziej boleśnie a tu nic się nie zapowiada zeby się ruszyło :-(

Dżoana mam nadzieję, że właśnie śpisz i wypoczywasz przed porodem trzymam kciuki, żeby samo się rozkręciło.
Polianna super wiadomość, za Ciebie również trzymam kciuki
Marzenko,,Twój skarb jest po prostu do schrupania
Mieliśmy dzisiaj wizytę u pediatry. Antoś waży już 3440 (urodził się z wagą 3260). Niestety mam dość wysoki poziom bilirubiny 14,4. Musieliśmy wprowadzić mm na 12h i jutro powtórzyć badanie

Polianna trzymam kciuki, oby wszystko ładnie i sprawnie poszło.

Dżoana za Ciebie również cały czas zaciśnięte kciuki.

Ania piękne ważą Twoje maluchy. Nie mogę się doczekać kiedy i mój synek osiągnie magiczną wagę 3 kg.
W sobotę przyjeżdża do nas moja siostra z mężem i synkiem na pępkowe. Mają przywieźć nam specjalną wagę do ważenia noworodków którą kiedyś kupili jak urodził im się synek. Będę więc znała wagę Damianka na bieżąco.

Zaliczyliśmy wczoraj z mężem popołudniu pierwszy spacer z Damiankiem w wózeczku. Na szczęście pogoda nam dopisała. Było super :)

Załączniki

• tmp_887-DSC_00081483620615.JPG
    tmp_887-DSC_00081483620615.JPG
    619,4 KB · Wyświetleń: 146
Ja witaminy kupowałam dopiero po porodzie Alunia. Nie martw się i na was przyjdzie pora, już nie długo kochana ::-)
Marzenka twoje maleństwo jest przecudowne, śliczny ;-)
Beata jak pięknie mamuśka spacerujecie :-*

Napisane na LT30p w Forum BabyBoom

reklama
Do góry