reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Klaudyna ja mam ochotę :D ale póki co to troszkę tez śpię jak młody śpi wiec nie chce się pobudzać za kilka dni chyba spróbuję ale to na pewno 1 filiżanka dziennie nie więcej.
Marzenka kciuki i powodzenia!!
Dzięki dziewczyny jestem przeszczesliwa :)

Kitki to okulista jest teraz obowiązkowo z noworodkiem?
Ja zapisalam Kaję na bioderka na 4maja ale prywatnie, na nfz to nawet nie chce mi się dzwonić bo pewnie takie kolejki.

Ja też pije słaba z rana rozpuszczalna z mlekiem położna mówiła że taka mogę podobno ;-) nie mam kiedy się zdrzemnac bo starsza szaleje czasami m się nią zajmuje i wtedy mogę ale przeważnie się budzi malutka jak chce przysnac ;-)
My też na bioderka już się zapisalismy 19 kwietnia udało się i na NFZ

Martita ja zapisałam Damianka do ortopedy na 11 maja do kliniki MEDIQ w Legionowie na NFZ. Może zadzwoń tam, powinni mieć jeszcze w miarę wolne terminy.

Beata dzieki, ale ja oplacam dla obu córek pakiet w Enel Med i tam mam bioderka plus konsultacje ortopedy w pakiecie. Na nfz musze umówić na pewno neurologa ale to juz w naszej potadni w zielonce gdzie jeżdżę ze starsza córka.

Popatrzyłam dzisiaj na swój brzuch w lustrze i....

12923183_605108712990277_2254595500024666862_n.jpg

Załączniki

• 12923183_605108712990277_2254595500024666862_n.jpg
    12923183_605108712990277_2254595500024666862_n.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 133
reklama
Do góry