reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Kitki ta Twoja córka to ma pomysły i byle się do szkoły nie iść :D
A co do chusteczek z rossmanna to jakoś te akurat mi nie przypadły do gustu bo jakieś suche mi się wydawały, bo ja takie dziecięce to trzymam w samochodzie do wycierania rąk jak coś jem po drodze :D Chociaż może za długo otwarte leżały i przez to

Ja przed chwilą wstałam. Położyłam się z synkiem na drzemkę i spaliśmy 2h. On kiepsko się czuje o chyba bez wizyty u lekarza się nie obejdzie. Niby temperatury dalej nie ma ale to osłabienie i mokry kaszel mnie niepokoi. Żebyśmy się na koniec tylko Noe rozłożył: /

A.ja się położyłam dziś z nim bo miałam taką akcję,odgrzewam rosół, a mnie się zaczynają ręce trzesc, zaczyna mi się trochę słabo robić, jakiś tako niepokój się wkrada. Usiadłam. ... lyknelam magnez, zjadłam kromkę z dżemem i 2 kostki czekolady,bo albo brak magnezu albo jakoś spadek cukru? Kurczę, sama Noe wiem.... miała tal któraś z Was?
Przespalam się i teraz jest ok ale trochę się wystraszyłam

Smułka nie odparza więc nie budz go, niech śpi i nabiera sił: )
Ile Twój starszy syn ma lat,ze będzie mógł wejść na salę?

Lusinda ja mam dokładnie takie samo wrażenie co Ty do tych chusteczek z bd, ze dosyć suche są. Ale ja je używałam tylko jak miałam jakieś infekcje, do podcierania więc może też za dlugo leżały... Ja póki co mam z pampersa, kupilam w 6 paku ale już mi ktoś mówił że one uczulają, więc muszę poczytać o innych.

reklama
Do góry