reklama
Kupiłam sobie dzisiaj na Allego pamiętnik ciążowy :-)
Oto link:
Pamiętnik Ciązowy DAILY BELLY Dziennik Ciąży (5620274489) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
fajna sprawa na pamiątkę, polecam :-)
Oto link:
Pamiętnik Ciązowy DAILY BELLY Dziennik Ciąży (5620274489) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
fajna sprawa na pamiątkę, polecam :-)
sylwia1234
Zaangażowana w BB
renia to ja się pytałam o ten lek na mdłości, ale bardziej mi zależy na opini czy pomaga, także daj znać. Ja juz nie wyrabiam, chyba pójdę na zwolnienie bo wymiotuje w pracy. Mało jem, bo nic mi nie wchodzi, nawet przy łykaniu witamin mam straszny odruch wymiotny. Jak wymiotuje to mam duże skurcze żołądka, strasznie boli. Cały dzień mdłości, nawet na minutę nie puszcza
Sylwia spróbuj sobie parzyć Kozieradke , przeczytałam na internecie ,żę połozna poleciła dziewczynie z takimi mdłosciami i pomogło , warto spróbowac .
Dziewczyny przepraszam ze tak mało ssie udzielam ale mąż w poniedzialek w nocy wyjezdza do Niemczech i ciagle latamy po zakupach i po rzedach, bankach ;( jestem wykonczona nie mam czasu od paru dni pamietac ze jestem w ciazy ;O
Kurde jak tak czytam o tych waszych przejsciach dziewczyny z uk to podziwiam jak wy wytrzymujecie ;( nie podoba mi sie z tego co czytam opieka ginekologiczna w ciazy bo prawie żadna :-( i prywatnie tez nie ma czegoś takiego jak ginekolog ?
Dziewczyny przepraszam ze tak mało ssie udzielam ale mąż w poniedzialek w nocy wyjezdza do Niemczech i ciagle latamy po zakupach i po rzedach, bankach ;( jestem wykonczona nie mam czasu od paru dni pamietac ze jestem w ciazy ;O
Kurde jak tak czytam o tych waszych przejsciach dziewczyny z uk to podziwiam jak wy wytrzymujecie ;( nie podoba mi sie z tego co czytam opieka ginekologiczna w ciazy bo prawie żadna :-( i prywatnie tez nie ma czegoś takiego jak ginekolog ?
marzenka2015
Fanka BB :)
Bluevi daj znac mamuśka czasem w tej gonitwie ze wszystko u ciebie ok...brakowało cię w naszym babskim pokoiku
marzenka2015
Aniabuu ja mieszkam od 13 lat w USA a dokładniej w New JErsey
marzenka2015
Sylwia ...wiem jak ciąża w swoich początkach potrafi sponiewierać tymi wymiotami....hmmmm może spróbuj kozieradki nie zaszkodzi a może pomoc...wypoczywaj i jesli tylko masz możliwośc być na zwolnieniu to nawet chwile sie nie zastanawiaj...trzymam kciuki zeby było lepiej
reklama
marzenka2015
Aniabuuu co do kłótni z mężem to w tej ciąży narazie mam mega spokój w sobie ale w poprzednich to tak mi wszystko działało na nerwy ze nawet moj maż jak zmywał naczynia to stałam obok i czekałam zeby na niego chociaż chwile pokrzyczeć ze gary nie domyteale on chyba wiedział o co chodzi bo pucowal je z każdej strony po kilka razy w obawie kłótni )
Ostatnia edycja: