Marzenka to dobrze, że nie ma u mnie też na razie spokój, też dzisiaj szybki obiad u mnie rybka i frytki albo duszone ziemniaczki , fajny pomysł z tymi bluzkami
też jestem za wątkiem na zgubienie kg ja wam dużo napiszę bo byłam na ostrej diecie i w 3 msc zgubiłam 17-18 kg
kochana cudowna reakcja rodziców i dzieci, miło się to czyta, na prawdę masz szczęście na pewno będzie wszystko dobrze, ja tez modle się codziennie o moja mała kruszynkę, pomyślę i o twojej :-) dzisiaj mi bratowa m powiedziała, że jej dzieci będą się modlić za maluszka w moim brzuszku, z takimi modlitwami musi być dobrze :-)
Martita jej pyzy też bym zjadła
ale takie poznańskie pyzy
moje piersi też urosły
Milka no to chociaż ty masz takie apetyt jak ja, mnie aż przeraża ile ja teraz potrafię w siebie zmieścić, wieczorami brzuchol mam burzy i chodzę jak w 5 msc bo mi ciężko
Schauma też pierwsze słyszę z ziemniaków to u nas kluski można zrobić albo placki ziemniaczane
a pyzy to takie jak pisałaś z ciasta z sosikiem np pieczeniowym
a powiedz mi kochana gdzie rodziłaś córeczkę w Poznaniu ?
Frambuesa pierwszy raz to krew dwa dni później ciemne upławy, teraz ten drugi raz żywa krew jednego dnia później już ciemne upławy, dzisiaj spokój, ja nie mogę ćwiczyć muszę leżeć i odpoczywać mój ruch to tyle co robię przy małej lub obiad i czasami zakupy
MiLady ja korzystałam w poprzedniej ciąży i byłam bardzo zadowolona polecam super zajęcia, przygotowania, wszystko wytłumaczą dla kobiet w pierwszej ciąży jak dla mnie super opcja, ja teraz już sobie odpuszczę ;-)
Karolina dziękuję, że się pytasz jest lepiej :-)
Tyśka piękny
ale masz talent
jej sama to zrobiłaś? kurcze też taki chcę, jaka cena
?
ja też jestem bardzo związana z dziadkami moimi, nie wyobrażam sobie żeby ich nie było, u mnie dzisiaj znowu spokojnie, mała właśnie się bawi a ja zmęczona jestem zresztą jak co dzień, muszę obiadek zrobić w końcu bo teraz ciągle odpoczywam ;-)
to nasze poznańskie pyzy, z ciasta drożdżowego, ugotowane na parze z sosikiem i mięskiem i surówką np
pyyycha
chyba jutro będę mieć na obiadek