reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Kasiunia dokładnie tak :p korzystaj i lez ile możesz :p
Trix przegięcie z tą babka w kolejce :-o
Mnie też coś głowa dziś boli cały dzień, zjem i idę się położyć

reklama
Wzięłam sie za porządki w dolnych szafkach w kuchni, robię pranie, odkurzam...i nic nawet nie czuje ze dzis termin :( siostra mi poleciła zeby wypić olejek rycynowy -podobno działa rewelacyjnie na skurcze( sposób położnych) ..a ja sie boje..kochane słyszałyście o tym sposobie? Kiedyś chyba czytałam ze maluszek moze smółkę oddać wczesniej ,boje sie ryzykować...

Marzenka ja z wojtkiem pilam to dwa razy i oprucz okropnego rozwolnienia dostalam rowniez skurczy ktore sie uspokoily i tylko z 3 h biegalam do lazienki i myslalam ze mi tylek rozsadzi :p dodam ze wypilam po calej buteleczce i nic ,

Kitki dobrze ze nic Ci sie nie stalo! Co za ludzie, nikt nie przepusci ciezarnej :/
Ja pare dni temu u lekarza stałam pod gabinetem, na wolnym krzesle wygodnie siedziala torba staruszki. Baba gapila sie na moj brzuch ale torebki nie zdjela... Nic nie mówiłam bo i tak pierwsza wchodzilam do gabinetu.

Dzis bylam bliska omdlenia, siedzialam sama w domu j nagle zaczelo mi sie w glowie krecic, nie chciało przejsc. Polezalam na lewym boku i dopiero sie polepszylo. Moze ta wiosna tak na nas działa, od paru dni tez wstać z lozka nie moge:/

Beatka gratuluje udanej wizyty u pediatry, ciesze sie ze Damianek ladnie przybiera :)

Przepraszam, że się wtrace ale trochę was podcztuje bo mam termin na maj i już zaczynam bać się porodu. Co smieszniejsze czytałam was zanim jeszcze zaszłam w ciążę chociaż jej nie planowałam ale zastanawiałam się jak to jest w niej być i długo czekać nie musiałam, nie wiem czy to zbieg okoliczności czy ją sobie podświadomie wywołałam :D

Olej rycynowy działa przeczyszczajaco i ludzie kupuja go na zaparcia stąd ten efekt :) mówi się, że lewatywa też przyspiesza poród bo się opróżniania jelita więc pewnie o to samo chodzi z tym olejem

reklama
Do góry