reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Lusinda tak myslalam ze niedaleko mnie mieszkasz. Ja do Słupska mam 100 km a do Chojnic chyba 70.

Kitki musisz uważać na siebie i nie wypuszczać się już tak daleko sama. Dobrze ze nic ci się nie stało.

Matko Kitki ty to masz przygody faktycznie jak w filmie jakimś... Dobrze ze nic ci się nie stało! Zasrany dziad już nie mógł Cię przepuścić... Jak mnie takie buce wkurzaja.
Jakiś czas temu na poczcie stanął za mną stary dziadek o lasce, a przede mną 2 stare baby. I ten dziadek do mnie mówi "pani sobie podejdzie bo te stare baby pani nie przepuszcza" hahah[emoji16]
No ale nie pchałam się bo ile by gadania było.

Lusinda ty to jednak odważna jesteś... 300km? Dobrze że z drugą osobą ale i tak bym się bała.

Ja się teraz za sprzatanie "magazynu" biorę bo w koncu chce mieć sypialnie, M. wróci to skręci nasze łóżko[emoji5] hehe trzeba będzie ochrzcic [emoji38] [emoji38] [emoji38]

A wieczorem wybieramy się na galę walk LFN - same kobiety walczą [emoji6]

Kitki, co za ...... . Brak słów na takich. Sorry, ale ciężko nie zauważyć brzucha kobiety w 9 miesiącu ciąży! :\ dobrze, że nic Ci się nie stało i że w tym filmie nie było pokazanego jakiegoś drastycznego cucenia wiem, że jak ktoś zasłabnie to mu się nogi do góry podnosi, ale żeby głowę wsadzać między nogi... odpoczywaj kochana jak najwięcej.
Alunia, ciekawe czy coś z tego chrzczenia się zacznie ;)
Justa podbijam pytanie, jak Szymonek??

Matko Kitki uważaj na siebie :/ współczuję takich przeżyć :(
Co do brzucha wyszliśmy wczoraj z tej apteki co ten lek ma zgage kupowałam i zdziwiona pytam meza- a skąd ona wiedziała że ja w ciazy jestem? Powiedział ze chyba po oczach poznała heh

Milka gratulacje z okazji narodzin synka:-D
Drobi dobrze, że wizyta udana. Mamy taki sam termin porodu, a moja dziewczynka waży już 3200:-p
Ja jeszcze nie miałam ktg, ale mój lekarz ma sprzet u siebie i chyba tylko na ostatniej wizycie mi zrobi. Coś pielęgniarka wspominała...
Co do karmienia, to też starszą córkę karmiła m na żądanie. Nie musiałam wzbudzać, bo urodziła się z porządną wagą 3750:tak:
Aluniawdz udanej wizyty. Widzę, że przygotowana jesteś - kanapeczki ;-) ;)
Mi się tak dobrze śpi:tak: że ciężko mi wstać o 7:00 żeby córkę do szkoły przygotować...
Dziś w planach prasowanie ubrań starszej córeczki, a później mam wizytę koleżanki:tak:
No, to kilka nas jest :) ciekawe, czy dotrwamy :) Córcia ma już ładną wagę :)

Kitki, Ty tak nie szalej, a jak czujesz, że Ci duszno to lepiej siadaj i odpoczywaj póki nie poczujesz się lepiej. Chyba w każdym Pepco mają taką duchotę, ja też tam ledwo wytrzymuję i bez towarzystwa nie wchodzę. A wkładania głowy między kolana współczuję, głównie z uwagi na brzuch właśnie, przecież to musiała być tragedia. Ja juz niekiedy przy zakładaniu butów na bezdechu siedzę i się zżymam, że nie daję rady.

Alunia noc kiepska, poród-piszesz-tuż tuż... wypoczywaj dzisiaj i zbieraj siły :)
Może z Karoliną się zgadacie ;)

Jejku kitki, ale sytuacja, dobrze że nic poważniejszego nie stało Ci się. To było naprawdę niebezpieczne. Uważaj na siebie koniecznie.

Milka wielkie gratulacje za urodzenie ślicznego Theo. Piękna waga maluszka.

My jesteśmy już po wizycie u pediatry. Damianek przy wyjściu ze szpitala ważył 1.900 gram (przy porodzie 2.000 gram). Dzisiejsze ważenie wykazało wagę 2.110 gram - czyli mały przybrał na wadze od dnia wyjścia ze szpitala (9 dni) 210 gram! Ale się cieszę :)

reklama
Do góry