reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Justa jaka śliczna Malwinka! :) sama słodycz :) wydaje się być taka pucusia kochana na buzi :)

marzenka kciuki trzymamy!!!

Annika dla Ciebie kciuki o prawidłowe rtg!!

Justa i Schauma ogromnie Wam gratuluję.

Martita super ze juz do domku. Wspaniały prezent świąteczny ze sobą przywieziesz:)

Marciosz dobrze ze to fałszywy alarm. Niech Ala Cię już nie straszy.

Marzenka a jak u Ciebie?

Justa dla Ciebie podwójne gratulacje! I trzymam Marzenka kciuki za Ciebie :) u nas dobrze, cała noc mały uczył sie ssać pierś i w końcu nad ranem załapał i teraz najada sie tylko i idzie spać :) jesli chodzi o poród to do szpitala przejechaliśmy po 18 i miałam 4cm do 20.00 aż trwały formalności i badania :/ wiec na sale porodową wchodziłam z 7cm, przebili mi pęcherz i juz nagle 10 cm, poprosiłam o ochronę krocza wiec truche dłużej to trwało bo kazała mi położna wstrzymywać sie z parciem czasami przeć bardziej czasami mniej wiec ogolnie musiałam zachować światłość umysłu a było to ciężkie :) ale udało sie i czuje sie jak młody bóg :)

Ostatnia edycja:
Schauma - super ze trafilas na fajna polozna ktora odpowiednio Cie poprowadzila. Jak widac mozna trzeba tylko chciec pomoc.
I extra ze Igorek ladnie sie najada i grzecznie spi

reklama
Kitki masz racje chociaż nie ukrywam że pare razy polozna sie na mnie wydarła ze muszę współpracować jesli mamy chronić krocze, ale jakos mnie to nie zraziło tylko pomogło i postawiło do pionu ;)

Do góry