reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Drobi, powiem Ci że próbuję o tym nie myśleć, żeby się nie stresować, ale chyba się nie da :) Oj jestem podekscytowana i strasznie nie mogę się doczekać kiedy zobaczę synka. Najbardziej boję się tego czekania na bąbla, aż będę mogła go zobaczyć i już sama się nim zająć.
Nerwy są, ale bardziej denerwuje się tym, że po cc ze znieczuleniem w kręgosłup nie można podnosić głowy i że ja pewnie nie uleżę i będę chciała zaraz zająć się małym. Oby do soboty, bo wtedy pewnie dadzą mi już maluszka do sali.

Lusinda, daj spokój. Zamów ciasto i będzie dobrze :) W przyszłym roku zrobisz dwa ;)

Aniabuu no to mieliście "stresa". Dobrze, że nic poważnego się mu nie stało. Dziękuję za kciuki :)

reklama
Dołączam do tych ledwo żyjących. Jak wyszłam o 7.30 z domu tak wróciłam godzinkę temu, wzielam się za szybki obiad, ogarnęłam mieszkanko, zjadłam i właśnie się położyłam. I dopiero czuję ze wszystko mnie boooli:-(

Kitki, bo ich przyzwyczaiłaś do tego, że wszędzie i ze wszystkim dajesz radę :) Dziś też się narobiłaś, to co - na spacer nie miałabyś siły? ;)

Antus, nie dziwię Ci się, też bym była podekscytowana! Z resztą, ja tylko czytając o Was przeżywam wszystkie porody :) Pewnie, że chciałoby się od razu zająć dzieckiem, przecież to wyczekany skarb :) Ah, takie emocje...
Będę trzymać kciuki jutro.
Alunia, to teraz już tylko wypoczywaj.

Wszystkim rozpakowanym mamusiom ogromne gratulacje. Przepraszam ze nie pisze w szczegółach Ale ledwo żyje. Nasze przeziębienie po którym wczoraj już nie było śladu w nocy przerodzilo się w coś strasznego. Cora na antybiotyku ze strasznym kaszlem i temp. A mnie tak łamie w kościach ze ledwo żyje. Leżę i się nie ruszam. Temp i mnie na razie 37 ale aż się boję co będzie w nocy. Boże Ale nas dopadło :( a termin cc na 8.04. Święta w domu ale to dla mnie nie zmartwienie. Byleby do przyszłego tygodnia wyzdrowiec.
Marciosz napisz mi proszę jaki miałaś antybiotyk. Jutro mam wizytę i lekarza rodzinnego zobaczę co mi przepis ze.
Antus powodzenia jutro.
Przepraszam że tylko o sobie ale nie mam nawet sil pisać tak mnie bolą stawy.

Antus jutro wielki dzień, poznasz synka, będę trzymać kciuki :D

Przyznam, że trochę zazdroszczę rozpakowanym mamusiom, że mają maleństwa koło siebie :) Mam zamiar jednak grzecznie czekać jeszcze dwa tygodnie na bezpieczny termin ;)

A ja ostatnio zastanawiałam się ci się stało z "zalozycielkami" kwietniowych mam?? Na początku było bardzo dużo mam które z czasem znikły wogole
Fajnie było by gdyby się odezwaly dziewczyny :-)

I co z tą naszą marzenką? nic się nie odzywa?

Antuś to jutro na którą musisz się stawić w szpitalu? Powodzenia jutro :)

Marciosz dobrze że już po fałszywym alarmie i już w domu jesteś

reklama
Kochane moje przepraszam za późniejsza odpowiedz ..u nas dalej nic po nieprzespanej nocy i po ogarnięciu dzisiejszych spraw usnęłam na kilka godzin ..brzuszek mi twardnieje dalej ..cos sie swieci tylko nie wiem kiedy ale mam przeczucie ze lada dzien ...zaraz podczytac wszystkie zaległe wpisy z dzisiejszego dnia :)

Do góry