reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Schauma gratuluje! Jaki synek duzy, no i porod szybki i bez komplikacji :D

Justa Coreczka sliczna, trzymam kciuki zebys szybciukto spotkala sie tez z Synkiem :)

Mikulinka oszczedzaj sie, chociaz przy tak duzym remoncie z pewnoscia to nie jest latwe.

Marzenka i jak? Rozkreca sie cos?

Annika zaciskam kciuki zebyscie mogli dzis wyjsc do domu :)

reklama
Annika - moze pokaz te blizne jeszcze lekarzowi przed wyjsciem. Trzymam kciuki zeby Was dzis wypisali:)

Marzenka - czyzbys na porodowce dzielnie walczyla?:)

Ja na dzis planow nie mam, corka juz w domu do szkoly od dzis nie chodzi. Wraca dopiero w srode. Maz tez w domu. Obiad tylko ogarne i tyle. Jutro rano do lekarza jade. Musze pamietac by wspomniec ginowi o tym szalenstwie malego w ostatnich dniach czy to normalne itd. Z corka tez tak mialam ze 2dni przed planowym cc. Jak na szpital pojechalam to pod ktg wyszlo ze tetno jej skakalo wlasnie i stwierdzili ze i tak naturalnie nie moglabym rodzic. Wzieli mnie na stol poza kolejnoscia. I przed dobe mala monitorowali. Lezala co jakis czas pid jakimis kabelkami ale bylo wszystko ok. I tak teraz mi sie to przypomnialo i oczywiscie mdm stracha. Ogolnie w tej ciazy o wszysyko sie boje, psychicznie to siadam.
Pozniej chyba do galerii podskocze po buty dla corki.

A Wy jakie plany macie na dzis? Moze jakies inspiracje na obiadek?:)

Schauma cudownie :D gratulacje!

Annika trzymam kciuki za wyjscie.

Kitki ja po powrocie ze szpitala ważę mniej niż przed ciążą...

Kitki, to mi narobiłaś stracha, bo mój też tak fika jak dziki :/ Gruuubo ponad sto ruchów na godzinę, do tego dość gwałtownych, kolejne dwie godziny w miarę spokojny, a potem znów szał. W sobotę miałam ktg, ale wtedy to jeszcze był aniołek, a od poniedziałku rozbrykał się ostro. Wizytę mam dopiero w następny czwartek. Zdaję sobie sprawę, że każdy przypadek jest inny, ale i tak daj znać, co lekarz powiedział na te szaleństwa. Będę wdzięczna :)

Ania12344, jak tam z dzieciaczkami? Rodzina w końcu w komplecie?
Annika kciuki zaciśnięte &&&
Alexia a jakk tam u Was? Jak się czujecie Ty i Maleństwo?

Justa - serdeczne gratulacje! Niezła niespodzianka w postaci Malwinki :D Zdrowia dla bliźniaków i dzielnej mamusi!

Dziewczyny, jak to jest z ktg na nfz? Żeby zrobić w szpitalu, to trzeba mieć skierowanie?
U mnie gbs ujemny, hurra

Marzenka czekamy na wieści:-)

Ja czekam na ktg ale na wizytę też wejdę skontrolować tą gorączkę. Teraz wolę dmuchać na zimne.

Co do obiadku to jakieś schaby dzisiaj przyszykuję ;-)

Cała noc mam skurcze jest godz 4:10..sama nie wiem czy jechać do szpitala?czuje sie zdezorientowana , czekam az wody mi odejdą albo chociaż czop żebym wiedziała ze to nie fałszywy alarm

reklama
Schauma gratulacje kochana ,nasz pierwszy ponad 3 kilowy bobasek :) nastepny ekspres :))

Justa sliczna masz corcie :)
Annika &&&&

Marzenka dawaj znac ,skurcze pewnie sie rozkreca :)

Do góry