reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Schauma gratuluje! Jaki synek duzy, no i porod szybki i bez komplikacji :D

Justa Coreczka sliczna, trzymam kciuki zebys szybciukto spotkala sie tez z Synkiem :)

Mikulinka oszczedzaj sie, chociaz przy tak duzym remoncie z pewnoscia to nie jest latwe.

Marzenka i jak? Rozkreca sie cos?

Annika zaciskam kciuki zebyscie mogli dzis wyjsc do domu :)

reklama
Annika - moze pokaz te blizne jeszcze lekarzowi przed wyjsciem. Trzymam kciuki zeby Was dzis wypisali:)

Marzenka - czyzbys na porodowce dzielnie walczyla?:)

Ja na dzis planow nie mam, corka juz w domu do szkoly od dzis nie chodzi. Wraca dopiero w srode. Maz tez w domu. Obiad tylko ogarne i tyle. Jutro rano do lekarza jade. Musze pamietac by wspomniec ginowi o tym szalenstwie malego w ostatnich dniach czy to normalne itd. Z corka tez tak mialam ze 2dni przed planowym cc. Jak na szpital pojechalam to pod ktg wyszlo ze tetno jej skakalo wlasnie i stwierdzili ze i tak naturalnie nie moglabym rodzic. Wzieli mnie na stol poza kolejnoscia. I przed dobe mala monitorowali. Lezala co jakis czas pid jakimis kabelkami ale bylo wszystko ok. I tak teraz mi sie to przypomnialo i oczywiscie mdm stracha. Ogolnie w tej ciazy o wszysyko sie boje, psychicznie to siadam.
Pozniej chyba do galerii podskocze po buty dla corki.

A Wy jakie plany macie na dzis? Moze jakies inspiracje na obiadek?:)

Schauma cudownie :D gratulacje!

Annika trzymam kciuki za wyjscie.

Kitki ja po powrocie ze szpitala ważę mniej niż przed ciążą...

Kitki, to mi narobiłaś stracha, bo mój też tak fika jak dziki :/ Gruuubo ponad sto ruchów na godzinę, do tego dość gwałtownych, kolejne dwie godziny w miarę spokojny, a potem znów szał. W sobotę miałam ktg, ale wtedy to jeszcze był aniołek, a od poniedziałku rozbrykał się ostro. Wizytę mam dopiero w następny czwartek. Zdaję sobie sprawę, że każdy przypadek jest inny, ale i tak daj znać, co lekarz powiedział na te szaleństwa. Będę wdzięczna :)

Ania12344, jak tam z dzieciaczkami? Rodzina w końcu w komplecie?
Annika kciuki zaciśnięte &&&
Alexia a jakk tam u Was? Jak się czujecie Ty i Maleństwo?

Justa - serdeczne gratulacje! Niezła niespodzianka w postaci Malwinki :D Zdrowia dla bliźniaków i dzielnej mamusi!

Dziewczyny, jak to jest z ktg na nfz? Żeby zrobić w szpitalu, to trzeba mieć skierowanie?
U mnie gbs ujemny, hurra

Marzenka czekamy na wieści:-)

Ja czekam na ktg ale na wizytę też wejdę skontrolować tą gorączkę. Teraz wolę dmuchać na zimne.

Co do obiadku to jakieś schaby dzisiaj przyszykuję ;-)

Cała noc mam skurcze jest godz 4:10..sama nie wiem czy jechać do szpitala?czuje sie zdezorientowana , czekam az wody mi odejdą albo chociaż czop żebym wiedziała ze to nie fałszywy alarm

reklama
Schauma gratulacje kochana ,nasz pierwszy ponad 3 kilowy bobasek :) nastepny ekspres :))

Justa sliczna masz corcie :)
Annika &&&&

Marzenka dawaj znac ,skurcze pewnie sie rozkreca :)

Do góry