reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Schauma, Martita gratulacje dla was. Mamy dzieciątka z samego dnia :)Zdrówka i dużo sił.

Na usg przed porodem podawali mi wage 3200g i że Malwinka to chłopiec ma być. Także do samego końca w niepewności ale to takie fajne uczucie a jak pierwszy raz zapłakały i mi pokazali to nie mogłam słowa wydusić tak płakałam ale ze szczęścia :)

Wczoraj wieczorem wstałam do WC cóż to był za wyczyn pół godziny zajęło mi chyba zanim zrobiłam pierwsze kroki. No i miałam na chwilke Malwinkę przy sobie w ogóle nie płacze tylko śpi albo patrzy tymi ciemnymi oczkami. No i karmią ją na razie mm, próbuje przystawiać ale nic.
A ma 50 cm długości mówią na nią Calineczka.
4690192_20160323_163904.jpg

A Szymek na razie bez zmian. Mam nadzieje że szybko dojdę do siebie to w końcu zobacze go na żywo. Na zdjęciu go dobrze nie widać ma te rurki i zasłaniają twarzyczke.

Załączniki

• 4690192_20160323_163904.jpg
    4690192_20160323_163904.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 357
reklama
hejo
robię ente podejście by coś napisać .
dziś bylam w szpitalu .... już od rana stres ...
remont idzie idzie ... ale musiałam dupe zwlec i ruszyć to wszystko ... W niedzielę byliśmy w Płocku zamowilismy meble dla maluchów I łóżko dla Adasia w Agata meble ... 4 tyg czekania .. kupiliśmy krany do umywalki i prysznica ... wczoraj stacjonarnie kanapę Kasi zamowilismy I kupiliśmy krzesło do biurka ... A no i zamowilismy umywalkę wreszcie taka jaką chciałam od ojca z zakładu chłopaki zrobią nam szafki do lazienki ... wczoraj montowali kabinę prysznicową łazienka nabiera wyglądu .. przedpokój zagruntowany pewnie dziś lub jutro będą kłaść tynk no i wejdą na pokój ale pewnie po świętach .. A no i podloga Nowa zamówiona do "duzego" pokoju czyli ta sama będzie w dwóch jeszcze trzeba kupić listwy do pokoi i na przedpokój farbę do futryn farbę na sufit I ściany drzwi przesuwne i drzwi do Kasi pokoju a jakby starczylo kasy to do lazienki i wc a no i jeszcze karnisze i cos na sufit jakies swiatlo do pokoi .
A w szpitalu ktg . Z korytarza złapał mnie mój gin na badanie ... szyja jeszcze trzyma ( czyt. rewelacji nie ma o nie )... ktg też i do domu w śr znów do szpitala ... I pewnie po świętach będziemy działać słowa gina. A no i leżę I mam wytrwać ... żadnego dzwignia sprzątania i zdala od meza.. itd. Zdjeciow nie ma bo tel mi nie chce załadować na zp . Internet tylko w tel. sciskam mocniacie każdą z was I gratulacje dla kolejnej mamusi i witam dzieciątka na świecie. Kolejna "Alicja " po drugiej stronie lustra

Od wczoraj wieczór mam skurcze ..wczesniej co 10 min a teraz co 7 maz śpi i nie wiem czy go budzić ..czuje przy skurczu jakby ciągniecie od krzyża i brzuch, nie wiem czy to cos konkretnego czy fałszywy alarm ?u nas zbliża sie 1:00 w nocy i wszyscy śpią głębokim snem ..nawet pies obok chrapie :)

Justa jakie niunia ma włoski czarne i gęste :)gratulacje sliczna dziewczynka !tak słodko sobie śpi opatulona :) wzrusza mnie widok naszych kwietniowych maluszków[emoji7]

Schauma gratuluje szybkiego porodu. Zdrówka dla Ciebie i Igorka :D

Justa - Malwinka jest śliczna:) i ta ciemna główka :)

Marzenka to dzisiaj Ty zaczynasz? Znów cały dzień na bb żeby przeczytać czy kolejny dzidziuś na świecie :p

Schauma wielkie gratulacje!!! Poród jak marzenie :tak:
Justa Malwinka jest urocza:-D
Marzenka trzymam kciuki, żeby nie był to fałszywy alarm.

Justa - gratuluje podwojnego szczescia. Malwinka jest sliczna

Schauma - Tobie tez gratuluje Igorka, no i rewelacja taki szybki porod bez nacinania

reklama
Hejka. U mnie dziś nadzieja na wyjście do domu, jeśli tylko rtg małego wyjdzie dobrze. Także proszę trzymać kciuki. Mały dziś ma 10 dni jest cudowny i kochany, choć dziś w nocy co godzinę lądował przy cycu i jestem nieprzytomna. Pierwszy raz też babra mi się trochę blizna po cc, choc do 5doby pięknie się goiła.

Do góry