reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Schauma super :) u mnie sie uspokoilo..ale czuje sie jakbym miała okres dostać , czy te bolesne skurcze to efekt "przytulania"?bo jak tak to musze sie jakos zabrać do roboty;)

reklama
Martita gratulację szybkiego porodu i prześlicznej córeczki :) Też bym chciała tak szybko parę godzin i z głowy :)
f2w39jcg9643e66r.png

Schauma daj znac po wizycie bede czekac :D jedyna moja adrenalina hłehłe to czytanie o waszych porodach :D bo sama z domu wyjsc nie moge bo dostawka nie doszla jeszcze a pogoda i tak paskudna i grad sypal :/

Martita, ale szybko poszło. Gratuluje kochana, piękna córeczka. A włoski są cudowne:-D
Marzenka, Schauma trzymam kciuki żeby u Was się rozkreciło:tak:
Fennika fajnie, że już jesteście w domku....
Antus to jeszcze 2 dni do cc. Pewnie masz już stresa ;-) ;)

Marzenka, bez seksu :) Mąż mi usnął jak się kąpałam :) Całą noc przespałam i ok 6 obudziłam się z takim skurczem mocnym i od tego czasu mam bolesne skurcze, na początku były regularne jak w zegarku co 10 minut, teraz raczej co 15 min bardzo mocno spina się brzuch i boli dosyć mocno przy tym jak na okres ale też jakby od kręgosłupa jednocześnie. Za godzinę wizyta więc mam nadzieję, że dowiem się co tam się dzieje :D

Schauma czekam na wieści mnie raczej tak ciągnie do dołu ,nie mam skurczy ale inaczej sie czuje ..dużo sie dzieje na naszym forum:) ja dzis spałam na kanapie o 5.15 tak mnie raz złapało boleśnie ze az za oparcie kanapy chwyciłam i ruszyć sie nie mogłam,teraz jest spokojnie :)ja chce moje babetko !..to czekanie jest okrutne :)

reklama
Do góry