Beatka, bardzo dobrze, że piszesz dużo o Was, bo bardzo jesteśmy ciekawe co u Was słychać
Chyba wszystkie lubimy czytać o naszych marcowo-kwietniowych maluchach
Jak urodziłam Majkę, to przełożona od noworodków powiedziała, żebym odciągała pokarm laktatorem (szpitalnym) w tej metodzie 7-5-3 i powiem Wam, że do dzisiaj nie wiedziałam, że to jest metoda pobudzania laktacji
Ogólnie, bardzo dobrze zadziałała, bo szybko dostałam pełne piersi pokarmu
Damianek jest śliczny!
Aniu, skoro obaj chłopcy mają po 2 kg to znaczy, że w końcu wychodzicie?
Renia, nie znoszę tego ale ostatnio na gardło pomogło mi płukanie wodą z solą - okropnie smakuje, ale w jeden dzień przestało mnie gardło boleć i nic się nie rozwinęło, a byłam pewna że jakaś angina mnie złapała.
Fenika super, że malutka przybrała choć troszkę
I jak po wieczornym ważeniu?
Annika, trzymamy kciuki za Kacperka, oby wszystkie badania były w jak najlepszym porządku
Alexia, dziękujemy za informacje
Trochę się martwiłam, że sweetka się nie odzywa. Całe szczęscie wszystko w porządku
Bluelovi i jak wyniki u Maksia?
Ale dzisiaj się wkurzyłam rano... Majka przybiegła do naszego pokoju i z radości potupała nóżkami,. Po chwili zadzwonił domofon - to sąsiadka. Zaczęła się skarżyć, że sufit jej prawie odpada, bo Majka tak hałasuje. Dowiedziałam się, że rozpowiedziała na osiedlu, że już nie wytrzymuje bo dziecko mieszkające nad nią (Majka) strasznie hałasuje. Ale Majka jest bardzo grzecznym dzieckiem i głównie układa puzzle, koloruje, rysuje, układa klocki lub ogląda bajki. Czasami zdarzy jej się tańczyć lub przebiec, ale przecież nie mogę jej zabronić wszystkiego we własnym domu :/ Najgorsze jest to, że nie potrafię załatwić sprawy tak jak Kitki ;(