reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Bluelovi przykro mi że Maksiu musiał zostać sam. To straszne że takie maleństwo zabierają od mamy :( szybko zlecą te 2-3 dni

Fenika widzisz jak dobrze że córka załapała. Nie stresuj się bo Ania to wszystko czuje i ona też będzie się denerwować. Nie długo wypuszczą was do domu, jeszcze chwilę musicie się dziewczyny przemęczyć

reklama
Kitki ja sie chetnie zamienie i pojade za Ciebie :p zobaczysz jak odpoczniesz, wiec nie marudz tylko sie pakuj :)

dzoana daj znac co lekarz powiedzial.

Alunia kciuki za wizyte!

Bluelovi i Ania bardzo Am współczuje tych rozstań z maluszkami, ja sobie tego nawet nie umiem wyobrazic :( jesteście naprawdę dzielne, nie dzieje sie to na złość ale z potrzeby wiec gdy potrzeba zniknie to będziecie mieć ukochane zdrowe dzieciaczki obok siebie !

Bluelovi, wszystko będzie dobrze z Maksiem jest pod dobrą opieką. To pewnie kwestia 2, 3 dni i znów będzie z Wami w domku...
Fenika cieszę się, że córcia już lepiej ciągnie cyca. Teraz już będzie z górki:tak:
Kitki współczuję ciągłych problemów ze snem. Ja od ponad miesiąca śpię bardzo dobrze, ale wczesniej też miałam bproblemy dlatego wiem co czujesz:sorry:
Ja wczoraj torby do szpitala do końca spakowalam... zostało mi tylo wrzucić szczoteczką do zębów i pastę, będę w rossmanie to kupię bo pewnie zapomnę z domu zabrać ;-) ;)
Biorę się trochę za sprzątanie, później zajrzę...

Kurcze dziewczyny wstalam dzis i bol nerki jak reka odjal. Nic nie czuje i do lekarza chyba nie pojade, bo co powiem, ze bolalo ale przestalo i i tak przyjechalam? Wygrzalam ja troche w nocy, pilam wczoraj wode i chyba pomoglo. Dzisiaj jeszcze bede wcinac zurawine. Mam nadzieje ze nie wroci. A badanie moczu bede mogla zrobic dopiero w poniedzialek bo u nas niestety tylko w wybrane dni jest czynne:sad:

Bluelovi bardzo mi przykro z powodu rozstania z synkiem, oby ten czas szybko wam uplynal.
Fenika a ile Ania stracila na wadze? Podobno do 10% ubytki sa w normie. Bedzie dobrze, ciesze sie ze sa postepy i Corcia coraz lepiej sobie radzi z karmieniem :)

Dziewczyny mam pytanie czy któraś ma takie dretwienie w palcach. W nocy jak się obudziłam jak zwykle odczuwałam mega dretwienie ze zgiac palców nie umiałam. Teraz mam mega spuchniete i nadal bolą

Ania ja tak mam od okolo tygodnia. Codziennie budze sie ze zdretwiala dlonia. I rece tez mi troche puchna juz, obraczki nie zdejme.

reklama
Aniu mi nic takiego nie dolega wiec niestety nie pomoge.

Wyszlam dzis po 2,5 tygodnia z domu, ledwo doszlam do laboratorium oddalonego o kilka minut drogi :/

Przy okazji pytalam w przychodni o polozna srodowiskowa bo chcialam ja poznac zanim bedzie przychodzila do nas po porodzie. I wyobrazcie sobie ze u nas okazjonalnie funkcję 'poloznej srodowiskowej' pelnia pielegniarki dla doroslych z recepcji :oo: Jakos sobie tego nie wyobrazam, na codzien nie maja do czynienia z kobietami w pologu i noworodkami, pewnie o karmieniu piersia wiedza tyle co je na studiach uczyli lata temu i tylko odbebniaja z koniecznosci te wizyty patronazowe. Dobrze ze sie zorientowalam, poszukam dzis jakiejs poloznej spoza mojego rejonu, obym znalazla.

Do góry