reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Feenika gratulacje!!
Ile pkt? Wszystko w porządku? Właśnie napisz coś więcej, bardzo ciekawe jesteśmy:-)

Kciuki za wszystkie wizytujace dzis dziewczyny :-)

Ja dziś kolejna kiepska nocka... Zdążyłam obmyslic plan działań na cały kolejny tydzień hehe ;-)

reklama
Fenika jej gratulacje! super! daj znać jak się czujecie ?
Milady końcówka już taka jest, trzeba to przetrwać ;-) teraz pewnie miałaś te przepowiadające a te normalne będą się pojawiać coraz częściej, regularniej i będą coraz silniejsze na pewno je poznasz, do tego mogą np odejść ci wody itd, będziesz wiedziała,że coś się zaczęło a pewno :-)
u mnie noc super, bo córeczka całą przespała u siebie w pokoju a to się raczej nie zdarza ;-) zaraz idziemy na śniadanko i jadę na wizytę :-)

reklama
Do góry