reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

My też korzystamy z pięknej pogody dziś i jedziemy do rodzinki która mieszka na dalekich obrzeżach miasta.

Życzę Wam dziewczynki miłego dzionka :-)

reklama
A ja niestety nie mogę wyjść na dwór na spacer :( A taka piękna pogoda za oknem, takie śliczne słoneczko, prawie jak wiosna.
Odwiedziła mnie dzisiaj przyjaciółka z bratem. Kupiła sporo ciuszków i innych drobiazgów dla małego. Zaraz zamieszczę zdjęcia na zakupowym :-)

Aniu co do planu porodu to uważam tak jak napisałam, nie zamierzam go napisać czy brać ze sobą jakiś tam, uważam,że nie da się wszystkiego przewidzieć i wolę na bieżąco podejmować decyzje które zależą od sytuacji jaka będzie się działa, bo może mi tez się coś zmienić z oczekiwań, wszystkie decyzje musza skonsultować z rodzącą więc jest możliwość poinformowania czego się oczekuje, a też będzie ze mną cały czas mój mąż który wie czego oczekuję i w razie czego on będzie reagował :-) na szczęście juz raz rodziłam i mniej więcej wiem jak to wygląda wszystko :-)
Marciosz nie martw się, już tak długo chorujesz, tak długo się męczysz, antybiotyk ci pomoże a nieleczone choroby szkodzą i tobie i dziecku, trzymam kciuki żebyś się szybko wyleczyła
Annika to jutro trzymamy mocno kciuki :-*
Mikulinka jej trzymaj się, w szpitalu będzie się wami opiekować i na pewno będzie dobrze
Bluelovi już tydzień ale to zleciało, super, że taki grzeczny i że z karmieniem też dobrze, milutko się czyta twoje posty o synku <3
Beata fajnie, że dostałaś tyle rzeczy dla małego :-)
dzisiaj większość z nas korzystała z fajnej pogody, my wróciliśmy od teściów, fajnie spędziliśmy weekend, córcia padła w 5mni po zabawie dwa dni z kuzynami :p a u mnie jedyne co do tak mi po południu stwardniał brzuch, że ciężko mi się oddychało, leżałam dość długo i przeszło ale jak wstałam to wróciło i później przeszło, nie było z tym bólu jak na @ więc nie wiem czy to przepowiadające czy co ale już się bałam, że coś się zaczyna ehh wykończy mnie ta końcówka ;-)

Fenika ogromne gratulacje. Wstałam bo czułam przez sen ze mnie głowa boli a tu takie wieści. Jeszcze raz gratulacje. Jak będziesz miec siłę napisz coś więcej jak to się stało bo Ty chyba w szpitalu byłaś z powodu ciśnienia czy mi się coś pomieszalo?

Oooooo kolejna mamusia :) gratuluję :)

Mnie strasznie ta końcówka męczy, nic mi się nie chce, tyję na potęgę, normalnie ponad kilo tygodniowo :/ a tak się cieszyłam, że do max 8 kg dobiję... tak jak tabelka pokazuje.
Męczą mnie jeszcze zaparcia. 2 noce temu nie obudziły mnie bóle brzucha jak na miesiaczkę, przez3 godziny mniej więcej co 30 minut, a później nie wiem, bo w końcu zasnęłam. Czy to te skurcze B_H? Co 30 minut? A te zaczynające skurcze to tak mniej więcej co ile się będę pojawiać? O Boziu jak ja nie lubię być pierworódką :p

reklama
Fenika wielkie gratulacje :) Więc jednak mamy jakąś marcowo-kwietniową dziewczynkę :D między nami tydzień różnicy a ja tak wczoraj sobie żartowałam że za tydzień mogę już rodzić, ale kurcze chyba jeszcze poczekam :D Pokaż swoje maleństwo :)

Do góry