reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Annika - w poniedzialek o 8 bedziemy trzymac kciuki:)
Ja wrocilam z urodzin. Zjedlismy zupke i odpoczywam. Powiem Wam ze jestem padnieta. Na imprezie 2nospy wzielam bo mnie mega klulo na dole i w plecach, przeszlo na szczescie. Hurtowni nie zaluczylam ale nic na sile. Pojade w pn choc teraz byl weekend bez vat wiec taniej. No ale trudno
Marciosz - zdrowka! Czasem lepiej wziac antybiotyk i szybko zadzialac niz sie tak meczyc. Spokojnie corci nie zaszkodzi

reklama
hej pozdrowienia ze szpitala
po wizycie okazało się ze szyjki nie ma już brzuch się stawia jak na okres
dostałam magnez I leżę ktg zrobione .. mój gin prowadzący powiedział że rozgonimy skurcz e teraz w tyłek zastrzyk dostałam ale co nie wiem chyba sterydy

Kitki zjadłam dziś naleśniki z nutelą i cierpię :)

Mikulinka trzymam kciuki za rozgonienie skurczy :)

Marciosz zdrówka!

Annika kciuki zaciśnięte, będzie dobrze :)

Anika będziemy wszystkie trzymać za Was kciuki ! Oby spadki tętna się już nie zdarzały do tego poniedziałku .

Kitki intensywnie działasz :) Zazdroszczę , mnie choroba uziemiła i już do porodu chyba boje się spotykać w większym gronie...bo znów coś mnie złapie...a jeszcze po tej antybiotykoterapii to w ogóle będę łatwym kąskiem.

Mikulinka nieszczęśliwie się zadziało, oby dzidzia nie chciała jeszcze wychodzić ! Trzymajcie się w dwupaku !

Anika super :)

Mikulinka bardzo ci wspolczuje ;( niedosyc ze szpital to remont :( kurde jak to wszystko poukladaliscie??

Moj Maks konczy dzis tydzien :)ale zlecialo :) jest taki kochany wgl nie placze no poza przebieraniem pieluszki :) smieje sie ze mu chyba kupie ogrzewacz do chusteczek :) hehe z cyca mu tak szybko mleko leci ze pare lykow i jest pelny jak zabka :) pepuszek super narazie ;)

Marzenka jak u cb ? :)

Dziewczyny rodzcie juz powoli te co moga :))

reklama
Do góry