reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Kitki to jednak udało mu się obrócić. ciekawe czy wtedy w nocy się obrócił czy dopiero później. to jak myślisz ze teraz leży?

sweetka idę cykać fotki

reklama
No ja też mam takie dwa rodzaje podkładów ale nie wiem ile wziąć do szpitala a moja walizka do spakowania stoi już miesiąc i tak czeka aż się rusze

Milka - po nocy lezal poprzecznie bo czulam go po bokach. Teraz lezy chyba znow glowa w gol ale po drugiej stronie brzucha:eek: wtedy lezal tak ze glowa dol i po prawej stronie i tak sie wypinal. Teraz wypina sie centralnie na dole i po lewej pod cyckami. Ciekawa jestem gdzie glowa u gory czy na dole ale chyba na dole bo jak mi sie wypina u gory to takie nieduze gulki sie robia wiec jakby stopkami sie pchal.
A to moja corcia - oczywiscie ta na samej gorze;)

Załączniki

• 1457631016549.jpg
    1457631016549.jpg
    85 KB · Wyświetleń: 80
Milka ja mam dwa rodzaje podkładów, ale nawet nie sprawdzałam jak wyglądają. Wezmę duża paczkę 20 szt. A w szpitalu to w sumie nie wiem czy się coś dostaje

No ja mam dwie torby fitnes. Malo to nie jest. A wstawicie Wasze torby cobym mogla sie uspokoic, ze wszystko ze mna ok??
Milka ja podklady poporodowe mam 2 rodzaje jedne takie duzo na lozko a drugie duze ale mniejsze w majty ;)

Właśnie dziewczyny pokażcie foty swoich toreb... ciągle mi się wydaje, że mam za małą, a wielką walizkę chyba głupio brac :/

ania1982 moja walizka to tak stala i stala, w końcu się za nią wzięłam, Twoja widocznie tez musi swoje odstac :)

kitki o, to dobrze się ustawil skubaniec malutki :) syrkami okopuje Ci lewe żebra, mi moj wybrał prawe bo tez właśnie tak jak mówisz - takie małe gulki u góry czuję. dobrze ze mu sier udało :)
a core to masz odważna!! ja bym tam w życiu nie wyszła :D

aniabuu a widzisz, to ja wezmę dodatkową paczkę bo mam 10 w jednej

Ja biorę podkłady poporodowe do majtek - w szpitalu dają swoje, ale głupio mi było prosić jak się skończyły kiedy ostatnio byłam i chciałam mieć jakieś swoje. Co do podkładów na łóżko, to nie biorę, niech szpital sam dba o swoje łóżka ;)
Moja torba już czeka spakowana, ale cały czas zastanawiam się czy na pewno mam wszystko :)
Z rzeczy dla siebie mam: 2 koszule, szlafrok, klapki, podkłady, majtki siateczkowe, kosmetyki (szampon, żel pod prysznic, pastę do zębów, szczoteczkę, dezodorant w kulce, płyn do higieny intymnej), ręcznik, szczotkę do włosów, gumkę do włosów, wkładki laktacyjne.
Dla Antosia mam: paczkę pampersów 1 - żeby się nie prosić jak się skończą, chusteczki mokre, pieluchy tetrowe (3), pieluchę flanelową, ubranka do szpitala, ubranka na wyjście (kombinezonik, czapkę), kocyk, niedrapki.
Muszę dołożyć: tablet i ładowarkę, ładowarkę do telefonu, rożek (jeszcze nie wyprany)
Kitki, ale Twoja córcia jest odważna :) ale moją za kilka lat też tam widzę, bo energii to ona ma za troje dzieci i nie boi się niczego :/

reklama
Do góry