reklama
Lusinda890
Fanka BB :)
może też sobie falbankę doszyje do łóżeczka bo jak patrzę na to łóżeczko to mnie ta przestrzeń pod nim denerwuje ale poczekam aż któraś pokaże jaką ma bo nie wiem jak się zabrać za to
kasiunia123
Fanka BB :)
Aluniawdz ja przy pierwszej córci też miałam falbanke nad szuflade, lepiej to wyglądało. A teraz nie mam szuflady, więc nie mam falbanki...
Ja torbę też mam od dłuższego czasu spakowaną, ale od dwóch tygodni zamierzam jeszcze pieluszki tetrowe włożyć, bo zapomniałam.
Idę teraz włożyć
Ja torbę też mam od dłuższego czasu spakowaną, ale od dwóch tygodni zamierzam jeszcze pieluszki tetrowe włożyć, bo zapomniałam.
Idę teraz włożyć
Ja jeszcze nie mam nawet walizki do spakowania w domu za tydzien jedziemy na week i jak wroce to sie chyba spakuje albo po swietach.
Mam nadzieje ze nie urodze do tego czasu. Dzis po seksie maly szaleje brzuch mnie pobolewa i do tego kopie mnie i wypina sie z drugiej strony. Obrocil sie skubaniec jak nic i teraz sie zneca nad matka
Antus - super mala sportsmenka
Moja tez chodzi na sks pilke nozna i jest jedyna dziewczynka ale chlopcy sie z niej smieja i nie wiem ile jeszcze pochodzi. Bylo do wyboru pilka nozna i zumba. Wszystkie dziewczynki na zumbe, no a moja chlopaviara zawsze na odwrot Do tego chodzi na basen i na karate. I ma jeszcze 2wf w szkole w tyg. Takze troche zajec ruchowych ma. Ale i tak najlepsze zajecia to drzewa ploty i wszystko na co mozna wysoko wejsc
Mam nadzieje ze nie urodze do tego czasu. Dzis po seksie maly szaleje brzuch mnie pobolewa i do tego kopie mnie i wypina sie z drugiej strony. Obrocil sie skubaniec jak nic i teraz sie zneca nad matka
Antus - super mala sportsmenka
Moja tez chodzi na sks pilke nozna i jest jedyna dziewczynka ale chlopcy sie z niej smieja i nie wiem ile jeszcze pochodzi. Bylo do wyboru pilka nozna i zumba. Wszystkie dziewczynki na zumbe, no a moja chlopaviara zawsze na odwrot Do tego chodzi na basen i na karate. I ma jeszcze 2wf w szkole w tyg. Takze troche zajec ruchowych ma. Ale i tak najlepsze zajecia to drzewa ploty i wszystko na co mozna wysoko wejsc
reklama
Matka szal macicy synowi zafundowalas i sie dziwisz ze chlopak szaleje a co do torby to ty np nade mna masz przewagi z 6 tyg czasowo. Wiec masz czasuuuuJa jeszcze nie mam nawet walizki do spakowania w domu za tydzien jedziemy na week i jak wroce to sie chyba spakuje albo po swietach.