reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
może też sobie falbankę doszyje do łóżeczka bo jak patrzę na to łóżeczko to mnie ta przestrzeń pod nim denerwuje :D ale poczekam aż któraś pokaże jaką ma bo nie wiem jak się zabrać za to:p

Ja tez tak mam i wcale mnie nie denerwuje :D za niedługo trzeba będzie obniżyć materac dojdzie juz pościel wtedy i inaczej to będzie wyglądać. A zleci szybciej niż nam się wydaje nawet :)

Aluniawdz ja przy pierwszej córci też miałam falbanke nad szuflade, lepiej to wyglądało. A teraz nie mam szuflady, więc nie mam falbanki...
Ja torbę też mam od dłuższego czasu spakowaną, ale od dwóch tygodni zamierzam jeszcze pieluszki tetrowe włożyć, bo zapomniałam.
Idę teraz włożyć:tak:

aniabuu matko, mi wyszła walizka podreczna i mala torba i normalnie nie wiem czy to ja przesadziłam czy co? :szok: ile bierzesz podkładów porpdowych? dają może w szpitalu?

Ja jeszcze nie mam nawet walizki do spakowania w domu:p za tydzien jedziemy na week i jak wroce to sie chyba spakuje albo po swietach.
Mam nadzieje ze nie urodze do tego czasu. Dzis po seksie maly szaleje brzuch mnie pobolewa i do tego kopie mnie i wypina sie z drugiej strony. Obrocil sie skubaniec jak nic i teraz sie zneca nad matka

Antus - super mala sportsmenka:)
Moja tez chodzi na sks pilke nozna i jest jedyna dziewczynka ale chlopcy sie z niej smieja i nie wiem ile jeszcze pochodzi. Bylo do wyboru pilka nozna i zumba. Wszystkie dziewczynki na zumbe, no a moja chlopaviara zawsze na odwrot:D Do tego chodzi na basen i na karate. I ma jeszcze 2wf w szkole w tyg. Takze troche zajec ruchowych ma. Ale i tak najlepsze zajecia to drzewa ploty i wszystko na co mozna wysoko wejsc

No ja mam dwie torby fitnes. Malo to nie jest. A wstawicie Wasze torby cobym mogla sie uspokoic, ze wszystko ze mna ok??
Milka ja podklady poporodowe mam 2 rodzaje jedne takie duzo na lozko a drugie duze ale mniejsze w majty ;)

reklama
Ja jeszcze nie mam nawet walizki do spakowania w domu:p za tydzien jedziemy na week i jak wroce to sie chyba spakuje albo po swietach.
Mam nadzieje ze nie urodze do tego czasu. Dzis po seksie maly szaleje brzuch mnie pobolewa i do tego kopie mnie i wypina sie z drugiej strony. Obrocil sie skubaniec jak nic i teraz sie zneca nad matka
Matka szal macicy synowi zafundowalas i sie dziwisz ze chlopak szaleje;) a co do torby to ty np nade mna masz przewagi z 6 tyg czasowo. Wiec masz czasuuuu

Do góry