reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Sweetka moje króliczki to typowe maskotki :) Mieszkają na balkonie, ale jest docieplony i zabudowany, więc mają dużo miejsca do biegania :) Kiedyś były w domu, ale strasznie liniały.

Kitki, bardzo dobrze - trzeba się chwalić swoimi skarbami :) Kurcze, teraz zaczęłam myśleć o tym, żeby zapisać Majkę na basen :) Ona chodzi na zajęcia z piłki nożnej od roku i jest tam jedyną dziewczynką :) Dzięki zajęciom jest bardzo sprawna, szybko biega, skacze obunóż przez przeszkody, jest bardzo odważna i potrafi skakać z bardzo dużej wysokości czym zawsze przyprawia mnie o mały zawał serca :) Ale ten basen nie dość, że usprawnia dziecko to jeszcze pięknie kształtuje kręgosłup a wiadomo, że co drugie dziecko ma krzywy kręgosłup... Muszę dzisiaj pogadać z mężem :)
A to Majusia - mój sportowiec :)
12366205_921414401307334_6020591113442592353_n.jpg

Annika super!! Stresujesz się? Fajnie, że już znasz dokładnie datę!

Proszę, oto króliczki :)

12804646_970222273093213_1027111360480144191_n.jpg
10391870_970221299759977_3167237154206983257_n.jpg

reklama
Antus Teoja coreczka wygląda przebosko w tym stroju sportowyym a te malutkie buciki - no cudo:D
A kroliczki tez slodkie:) i one tak caly rok na tym balkonie?? Czy zima czy lato??

sweetka, tak są tam cały rok i to nie jest tak, że jestem wyrodną właścicielką królików :) one mogą być na dworze do -10 stopni. A poza tym na zimę przystosowują swoje futro i stają się takie srebrzyste, bo futra zimowego dostają :) Mają zabudowany balkon, zabudowaną klatkę i jeszcze ocieplony domek :)

reklama
Do góry