reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Lusinda - :D :D
Annika- a czemu maja wczesniej przygotowywac krew dla Ciebie? Juz niedluho utulisz swoje malenstwo. Super

Ja wlasnie skonczylam z depilatorem walczyc, malemu sie baardzo nie podobalo, okopywal mnie strasznie. Maz z corka wroca o 16. Maz jednak stwierdzil ze pojedzie po nia od razu jak bedzie wracal. A ze nie ma nic w domu na obiad to beda pierogi:p takze nawet na mc donalda sie nie zalapie heh i dobrze...zgaga mnie zrzera od srodka. Kupilam w aptece jakies nowe cudo. W smaku podobne jak reenie i tak samo slabo dziala

reklama
Kupilam dzis Lactulosum czy jakos tak, w syropie. Jak bralyscie? Bo jest napisane ze albo rano 45ml albo 3x15ml. Na razie wzielam raz 15ml i medwo to wypilam, ochydne slodkie. I brzuch mnie pobolewa jak na @ lekko i nic poza tym ze mnie mdli. Ile to trzeba brac zeby zadzialalo? Bo ja juz mam dosc tych zaparc

Wow... mam tę moc będę karmić całą noc :D teraz mi do śmiechu, potem pewnie będzie płacz i zgrzytanie zębów ;)

Kitki ja brałam póki moje kamienie nie zaczęły reagować negatywnie, działał, brałam na czczo rano 1-2 łyżki, koło 10-11 było już po spprawie, teraz też mnie męczą zaparcia, ale boje się go pić, mi akurat bardzo smakował :) ale ja ogólnie jestem cukro lubna.

Schauma mnie takie długie spacery wykańczaja. Ja z małą to na plac zabaw chodzę i tam to się namecze bo muszę ją czasami gdzieś posadzić ;-)
Kitki ja nie brałam nic takiego więc nie pomogę, szkoda że z McDonald nie wyszło :p
Ja chce wyjść z córcia z domu ale coś sił mi brak, zrobiłam sobie kawkę może pomoże ;-)

KOCHANE mam problem z komputerem .... i dlatego nie piszę.....
Byłam wczoraj u okulisty.... JESTEM ZŁA JAK NIE WIEM!!
Mam pakiet medyczny za który miesięcznie płacę .... przysługują mi z tego tytułu szybsze wizyty... pisałam wam wcześniej , że miałam problem z umówieniem się na wizytę... no ale udało się... cała uradowana wczoraj idę , że w końcu załatwie te brakujące papiery ... czekam do tego lekarza... jak zobaczyłam tą lekarkę to już mnie dreszcze przeszły, bo miałam z tą panią kiedyś doczynienia i powiedziała mi , że ona nie wie jak się w ogóle leczenia mnie podejmują w klinice w katowicach bo jestem beznadziejnym przypadkiem ... no ale nic... nic już nie mogłam zrobić więc czekałam... weszłam do niej do gabinetu jak mnie zobaczyła to chyba sobie przypomniała ten mój beznadziejny przypadek .... powiedziała mi ze ani mnie nie zbada , ani mi nic nie wypisze.... dosłownie stałam jak wryta... baba nawet mi usiąść nie pozwolila tylko powiedziała " a pani się u mnie nie leczyła?" ja mówię,że nie , bo przecież sama mówiła wtedy , że nic nie moze pomóc....
na to ona, że oczy już mam tak zepsute i nic mi nie pomoże nawet cesarka i nie zbada mnie ani nie wypisze nic....ja jej mówię, że nie moge rodzić naturalnie, że każdy lekarz mi to mówi nawet ginekolodzy.... ,że mam całą dokumentację medyczną okulistyczną przy sobie i może zobaczyć ... na co ona mi z ironią rzuciła moją teczką
WIĘC ja wkur.... podziękowałam jej i wyszłam....
Zaskarżę tą wizytę w firmie w której mam wykupiony pakiet medyczny , bo nie wyobrażam sobie żeby ta s... dostała złotówkę za moją wizytę....
Umówilam się do innego lekarza ale już nie na ten pakiet tylko prywatnie i ide za tydzien we wtorek.... w piatek poproszę gina aby napisał mi zaświadczenie, że potrzebuje opinii lekarskiej okulistycznej dotyczącej cesarki , bo nie wiem co za konowała znowu trafię

Rsz - ja od razu poszlabym do kierownika przychodni. Co za babsko, wrr

Maz przyjechal z zonkilami choc wie ze lubie tulipany..corka dostala jeszcze slodycze wiec uszczypliwie skwitowalam ze co to ma byc i ze pokrzywdzona jestem:p dopiero przy tych nieszczesnych pierogach powiedzial ze zarezerwowal nam z okazji swieta 4dniowy pobyt w spa nad morzem:) i niby sie ciesze ale to 2.5godz jazdy autem. Myslicie ze moge jeszcze? Tam juz sie bede byczyc bo posilki pod nos podane a na basen itd to maz bedzie z corka ganial. Ja bede tylko jesc i ewentualnie jakis spacerek brzegiem morza. Tylko tej jazdy sie boje. Co myslicie? W sumie to nic mi nie dolega skurczow nie mam rozwarcia tez szyjka dluga. Maz mowil ze jak uwazam i ze jak nie chce to zrozumie. Przelewu jeszcze nie zrobil wiec mozna odwolac. Z drugiej strony corka juz sie tak cieszy, widze ze maz tez chce

Kitki jeżeli tak jak piszesz czujesz się dobrze, nie masz skurczy a szyjka długa i zamknięta, to myślę że spokojnie możesz pojechać. Niech mąż tylko stara się delikatnie jechać i obierać w miarę możliwości jak najlepsze drogi, bez dziur i dołów.

Kitki ale ekstra pomysł miał Twój mąż =) a kiedy masz wizytę? Najlepiej byłoby giną zapytać. Mi się wydaje ze jeśli z szyjką nic się nie dzieje to jeszcze możesz jechać, tym bardziej ze tam to relaksik będzie :)

Rsz aż mną potelepalo jak to przeczytałam. Nie daruj tej kobiecie bo to jak ludzi traktuje jest poniżej wszelkiego poziomu...

reklama
Do góry