reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Annika no to już zaraz też będziesz miała maluszka :)

Milka no może nie wszystko powywalałam bo zostawiłam sobie dwie pary a resztę oddałam mamie bo ona teraz tak schudła że w moich przed ciążowych ciuchach chodzi, a ja nie wiem ile mi zajmie powrót do swojego rozmiaru. No ale szybko uzupełnię braki jak tylko dojdę do siebie:p

reklama
Lusinda wow, to masz szczuplutka mame :) to rozumiem w takim razie, tez bym oddala :) a jak przyjemnie będzie uzupełniac od nowa szafę :D

renia dziękuję :* :) popatrzę sobie na elastyczne :) obejrzę filmiki jak to wiązać i zamówię bo chciałabym małego tak nosić :)

Ja sie rozgladalam za chustami, ale w koncu zrezygnowalam. Nie przekonuje mnie pozycja pionowa dla noworodka, chociaz na pewno sie myle bo nikt by czegos takiego nie wymyslil gdyby mialo to byc niezdrowe.

A co do nacinania krocza to ja bym chciala tym razem uniknac, ale zdam sie na polozna, nie mam wyjscia... Problem w tym, ze u nas w szpitalach czesto nacinaja rutynowo, zeby przyspieszyc porod.

Przyszłe Mamy z Warszawy, w Dniu Kobiet chcę Wam złożyć najlepsze życzenia! Wchodzę z sentymentem w ten wątek, bo sama jeszcze rok temu śledziłam fora ciążowe, a w kwietniu moja córcia skończy roczek.

Zwracam się do Was z propozycją sesji ciążowej lub noworodkowej w ramach mojego samodoskonalenia się. Jeśli byłybyście zainteresowane nieodpłatną sesją ciążową lub noworodkową, to proszę o kontakt na maila maciejewska.fotografia@gmail.com. Prosiłabym o przesłanie swojego zdjęcia i planowanego terminu porodu oraz informację jaka sesja Was interesuje.

Otrzymacie 5 zdjęć poddanych obróbce w wersji cyfrowej. Z mojej strony warunkiem jest zgoda na wykorzystanie zdjęć do mojego portfolio, a zatem publikacja ich na mojej stronie internetowej oraz fanpage'u na facebooku www.facebook.com/fotografiamaciejewska

Odezwę się do wybranych osób i ustalimy szczegóły!
Pozdrawiam Was ciepło i życzę pięknego Dnia Kobiet!

Baśka

Justa, fajnie że Cię wypuścili i obyś trafiła tam najwcześniej za 2 tygodnie. Super, że maluchy mają taką porządną wagę :)
Kitki, współczuję stresu w nocy, chyba bym zwariowała z nerwów a najgorsze, że mój mąż pewne ochrzaniał mnie, że panikuję...
Annika to super, że już niedługo będziesz miała maluszka przy sobie! Jejku, ja jak w końcu poznam datę to chyba jeszcze bardziej będę się stresować :D

Wszystkiego dobrego dla Was kochane :* Mój mąż w niedzielę kupił mi moje ukochane czekoladki Lindt kokosowe - mówiąc, że to z myślą o dzisiejszym dniu. I dobrze, bo bidulek złapał grypę i nieprzytomny w łóżku leżał cały czas, a najgorsze, że i tak musiał jechać dzisiaj do pracy bo szef panikuje, że sobie nie dadzą rady bez niego :/ Oby wcześniej wrócił i się wyleżał, bo mam już w głowie jakieś straszne scenariusze, że jak nie wyleży grypy to się jakaś świńska przywlecze ;(

U nas godzina 7.30...spojenie mniej boli ale dalej ból mi dokucza ..dzis boki brzucha i podbrzusze ciągnie mnie w dół...taki dziwny ból jakby brzuszek miałby sie oberwać...i ciezko chodzić bo boli:( sama nie wiem czy te 2tyg sie potwierdza...ale skoro szyjka jest zamknięta ro moze? Czuje sie jak przed zbliżającym sie porodem...ból podbrzusza , krocza i spojenia to jak dla mnie wyglada na to ze baby zeszło mocno w kanał rodny...czy któraś mama ma podobne dolegliwości?

Martita moj obecny lekarz nie nacina krocza co mnie cieszy...ale podobno pęknięcie jest o wiele bardziej bolesne jak nacięcie...no nic zobaczymy jak bedzie:)

reklama
Do góry