reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Pomysle do jutra. Jak bysmy jechali to od pt do pn juz teraz. Gina pytakam o ewentualna podroz w grudniu to mowil ze najlepiej max 100km w jedna strone. Ale wtedy gorzej sie czulam mialam nisko lozysko itd. Teraz czuje sie lepiej

Ania - ciekawe co powiedza na plan porodu, pewnie beda zachwyceni;) ja z ginem pogadam o planach na koniec marca na wizycie. Zreszta juz mu troche mowilam. Teraz o szczepionkach go uprzedze zeby pozniej mu nie mowili ze jego pacjentka cuda wyczynia

reklama
Wlasnie widzisz problen w tym, ze to mimo wszystko najlepszy szpital;) poza tym nacinaniem i oksy. Ze wszystkich szpitali w miescie najchetniej pomagaja przy problemach z kp, wszyscy sa bardzo mili, usmiechnieci i uprzejmi, atmosfera bardzo fajna. Tylko niektorzy jeszcze wiedza i schematami z prlu nie wyrosli. Opinie w necie ma chyba najlepsze, mam kolezanki ktore rodzily w innych i byly bardzo zle traktowane. A ja jestem bardzo wrazliwa psychicznie niestety i potrzebuje zyczliwych ludzi wokol siebie wiec mimo wszystko to najlepszy wybor dla mnie ;) plus mam tam swoja gin, ostatnio jak lezalam z zagrozeniem przedwczesnym porodem to dzwonila do poloznych zeby do mnie zagladaly jak akurat nie miala dyzuru, pytala o mnie, czulam sie dobrze zaopiekowana :)

ania ja przy pierwszym porodzie dostalam oksytocyne za raz po wejsciu na sale porodowa, teraz na pewno chce tego uniknac. Wtedy ewidentnie bylo duzo kobiet rodzacych i w ten sposob przyspieszali porody. Jezeli beda robic problemy to bede chciala rozmawiac z lekarzem.

klaudynaaa niestety wiekszosc porodowek w Warszawie jest przeladowanych kobietami rodzacymi, ja sama musialam czekac godzine na sale porodowa na korytarzu pod drzwiami, wiec musza szybko miejsca zwalniac...

Martita dobre podejscie, walcz o swoje, tez sobie nie pozwole na pewno wstepie podac. Chyba ze jakims cudem przenosze to wiadomo ze nie zawsze jest inne wyjście.
Nie wiem czemu u mnie tak sie spieszą bo to maly szpital i niewiele porodow.

Klaudyna to niedługo ale gdyby dalej bolało to lepiej na ip jechac i sprawdzic.

mąż wrócił z pracy z czekoladkami i bukietem kwiatów :) zaskoczył mnie bo wcześniej dzwonił z życzeniami i ustaliliśmy, ze coś sobie wybiorę przy okazji na prezent, a ten mi tu z bukietem wyskakuje :D
ale żeby nie było za różowo- wpadł mi do klopa telefon :D i teraz póki co działa, ale wcześniej swirowal..

a!! zamówilam chustę!! :D ale się cieszę!! :D

kitki ja bym jechała do tego spa :) taki relaks przed samym porodem to na wagę złota :)

fenika o jak miło! :) żeby więcej takich sklepów i ekspedientek było :)

klaudyna nie jestem pewna, ale jeśli Ci spina cały brzuch i właśnie zaczyna się od samej góry i leci w dół i ciągnie to to są skurcze bh. wczoraj o nich w książce czytalam. nic groźnego, ale odpoczywaj :)

reklama
Do góry