kurczaczek_1
Aktywna w BB
sylwia a czekolady nie przełkniesz? to wydaje się być dość dobre lekarstwo ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki dziewczyny, mi tez się wydaje że żadnych leków nie powinnam. Spróbuję sok z jagód, ale problem jest w tym, że nic nie mogę przełknąć przez te mdłości - od kilku dni żyję tylko na bułkach z masłem. Jak nie pomoże to będę dzwonic do lekarza.
z tymi jagodowymi trzeba uważać... ja właśnie pół kilo borówek zjadłam z toalety wyjsc nie mogę....
pojechaliśmy dzisiaj do Wrocławia... i tak wyszło, że poszliśmy do smyka i się zakochałam w wózku... piękny amelis w morsko-czarnym kolorze... no cudo, nigdzie go w necie znalezc nie mogę i ta cena... i teraz siedzę i myślę o nim, kusi mnie i kusi, nawet fotkę sobie strzeliłam, bo to przecież dziwne żeby już wózek brać, ale ja go chcę!!!!!!!
Zobacz załącznik 707076