reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Mało się tu udzielam ale ostatnio mam dużo pracy i ciągle wizyty w klinice.. właśnie od wczoraj jestem po punkcji i czekam z przerażeniem na jutrzejszy telefon od embriologa, bo ostatnio miał tylko złe wieści.
Jeszcze dzisiaj mam załamanie ale tylko wy mnie zrozumiecie.. właśnie się dowiedziałam że siostra jest w ciąży. Cieszę się że udało jej się tak szybko i nie musi przechodzić tego co ja. Starali się jakieś 5 miesięcy, ale zabolało mnie że czekam już na swoje dzieciątko ponad 6 lat. 😔
Przepraszam za te smutki tutaj ale musiałam gdzieś się tym podzielić.
ja jestem po 3 poronieniach :( w koncu po badaniach wyszly mi dwie mutacje i musze brac heparynke i acard. W tamtym miesiacu się nie udalo bo za szybko wzielam luteine i zobie zblokowalam owulke.. zobaczymy teraz. A mimo dwoch kresek jesli sie pojawia to i tak bedzie potężny strach .. a w moim otoczeniu tez ktos ciagle w ciazy i przykro sluchac wiec Cie rozumiem

reklama
Ja dzisiaj sprawdziłam że to już 11dc, niby czas zacząć owulaki robić ale chyba uwaga, uwaga… zastosuje w tym miesiącu odpuszczenie 😂 tak mi się nie chce myśleć o staraniach w tym cyklu 😩
Masz do tego prawo! 🙂 czy będziesz monitorować czy nie, ciąża może się nawinąć😏ale bądź z Nami aż do pozytywnego testu , plis🙏😊
Ja jestem 3 cykl po drożności , 2gi stymulacji i nie czuje jakoś pozytywnego vibe, ale kto wie😆 nadzieja, jak to nadzieja...umiera ostatnia🙂
Lepiej powiedz czy masz jakieś plany na swoją trzydziechę? Będzie imprezka? Kurde kiedy to było ja już 3 lata po fakcie😖🙈

Mało się tu udzielam ale ostatnio mam dużo pracy i ciągle wizyty w klinice.. właśnie od wczoraj jestem po punkcji i czekam z przerażeniem na jutrzejszy telefon od embriologa, bo ostatnio miał tylko złe wieści.
Jeszcze dzisiaj mam załamanie ale tylko wy mnie zrozumiecie.. właśnie się dowiedziałam że siostra jest w ciąży. Cieszę się że udało jej się tak szybko i nie musi przechodzić tego co ja. Starali się jakieś 5 miesięcy, ale zabolało mnie że czekam już na swoje dzieciątko ponad 6 lat. 😔
Powodzenia kochana, oby tym razem było bardziej optymistycznie🙂🤞
Jeśli będziesz miała ochotę, to podziel się z Nami tymi wieściami🙂 trzymam kciuki🥰

Update ode mnie dzisiaj 7 dc, czuje znowu prawy jajnik , a PMS czuje już po okresie, jakiś level hard, przed owulacją i po okresie i po owulce boli podbrzusze...w sumie nie ma chyba dnia, kiedy czegoś nie czuje od momentu zrobienia drożności... okres po drożności był potopem...Jak 3ci raz z rzedu okaże się , że tylko prawy jajnik produkuje pęcherzyk, to się ostro wkurze, bo to znaczy że mój lewy jajnik z lepszym jajowodem się obraził i ma wywalone... byle do podwójnej owulki, liczę na to że pęcherzyk na lewym też się pojawi i nie zatrzyma swojego wzrostu jak to miało miejsce ostatnio. 3 miesiace z rzedu owulka z prawego jajnika...😒
No nic...w czwartek idę na usg to zobaczymy co tam piszczy wewnątrz😉

Kurczę, nawet sobie nie wyobrażam jak się możesz czuć, zwłaszcza że już przez to wcześniej przechodziłaś 🥺 Mimo wszystko trzymam kciuki, żebyś tym razem po rozmowie z embriologiem odkładała telefon z szerokim uśmiechem 🫂

reklama
Masz do tego prawo! 🙂 czy będziesz monitorować czy nie, ciąża może się nawinąć😏ale bądź z Nami aż do pozytywnego testu , plis🙏😊
Ja jestem 3 cykl po drożności , 2gi stymulacji i nie czuje jakoś pozytywnego vibe, ale kto wie😆 nadzieja, jak to nadzieja...umiera ostatnia🙂
Lepiej powiedz czy masz jakieś plany na swoją trzydziechę? Będzie imprezka? Kurde kiedy to było ja już 3 lata po fakcie😖🙈
Trzymam za Ciebie kciuki, żeby u Ciebie się sprawdziła te teoria trzech cykli po drożności 🤞🏻
A trzydziestkę będę prawie cały miesiąc świętować 😂 w środę z mężem, w ten weekend rodzinnie, a w kolejny ze znajomymi 😁 zastanawiam się jaki tort sobie upiec 😅

Do góry