reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Dziewczyny a ja mam taką rozkmine…
Robie testy owulacyjne już któryś cykl i wiem, że praktyka jest taka, że robi się je do pozytywnego i koniec. Natomiast ja zawsze jeszcze następnego dnia sobie robiłam żeby zobaczyć czy już poziom lh spada. No i zawsze spadał dość znacząco. Teraz mam pierwszy cykl gdzie po pozytywie ten poziom lh 2 dni po piku utrzymuje się cały czas wysoko. I tak się zastanawiam czy to coś może znaczyć na zasadzie rozjechanego cyklu czy kompletnie nic nie znaczy 😂

reklama
@Nicky95 hmmm w sumie to nie wiem. Mi po piku jaśniały praktycznie z dnia na dzień. Ale pamiętam ,że w ciąży z 23r robiłam cały cykl testów owu i chyba coś tam się działo ,że mi ciemniały drugi raz ale mogę się mylić.

reklama
Ja na każdej wizycie w toalecie wyczekuje okresu bo czuję jakby to było to, a spotyka mnie kremowy śluz 🙃 boli mnie podbrzusza, teraz doszły jeszcze plecy. O 16.15 mam konsultacje z ginekologiem w luxmedzie to poproszę skierowanie na betę i pójdę w piątek jeśli nic się nie wydarzy.

Do góry