reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Dziewczyny!! Progesteron w niedzielę taki sam jak w czwartek- 16,60. Czyli od czwartku do niedzieli się utrzymał. Czy to daje nam jakiś ogląd sytuacji?
Sam progesteron za bardzo nic ci nie powie.rownie dobrze od czwartku mógł urosnąć jeszcze więcej np do 22 i teraz jest spadkowy.a może też trzymać się na tym samym poziomie bo ciałko żółte się nie rozpada na ciążę.robilas test ?

Czyli nic nam nie mówi, to fajnie 🤣 nie robiłam dziś testu, zrobię jutro. Wczorajszy był bardzo negatywny 😅 więc dziś za dużo też by raczej na nim nie było.

Sam progesteron za bardzo nic ci nie powie.rownie dobrze od czwartku mógł urosnąć jeszcze więcej np do 22 i teraz jest spadkowy.a może też trzymać się na tym samym poziomie bo ciałko żółte się nie rozpada na ciążę.robilas test ?
Edit: patrząc też na to że jest środa a badanie robiłaś w niedzielę to ja bym jednak z tyłu głowy gdzieś miała opcje że jednak coś z tą probką się stało i wpisali z automatu taki wynik jak ostatnio 😅 więc pewnie zbadalabym jeszcze raz bo nie miałam jeszcze sytuacji żeby mieć identyczny wynik progesteronu bo on nawet z godziny na godzinę potrafi skakać

Edit: patrząc też na to że jest środa a badanie robiłaś w niedzielę to ja bym jednak z tyłu głowy gdzieś miała opcje że jednak coś z tą probką się stało i wpisali z automatu taki wynik jak ostatnio 😅 więc pewnie zbadalabym jeszcze raz bo nie miałam jeszcze sytuacji żeby mieć identyczny wynik progesteronu bo on nawet z godziny na godzinę potrafi skakać
To inne laboratorium :) wcześniej badałam w luxmedzie, teraz w diagnostyce. Wcześniej było 16.20, teraz jest 16.60 :)

Nie żeby mnie nie kusiło pójście dziś i sprawdzenie bety z progiem ale narazie mnie nie stać, może przejdę się 2 maja jeśli uzyskam dziś skierowania z luxmedu a okres nie przyjdzie.

reklama
Wszystko wskazuje na to że ta owulacja była według testów, nie według USG. Chyba że dziś dostanę 🐵 to zwrócę pani dr rację. Jeśli w czwartek nie widziała znaków owulacji to powinno być świeżo po.

Do góry