reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Mam pytanie do dziewczyn, które już mają ciążę za sobą. Czy to normalne, że objawy tak jakby falują? Z rana silne mdłości, a po południu to bym zjadła wszystko na raz. Piersi jednego dnia się dotknąć nie da innego jest tylko lekka wrażliwość sutków.

Świruje, bo w styczniu nagle wszystkie objawy ustąpiły i był szybki biochem więc każdą zmianę w ciele obserwuje..
Ja w 1 trymestrze miałam mdłości cały dzień, cały dzień było mi niedobrze. Nie miałam apetytu, musiałam sobie przypominać o jedzeniu, bo mogłam cały dzień bez jedzenia być.
Ale jazda ciąża inna, jedne mają objawy a drugie nie. Raz się pojawiają, raz znikają. Jest wszystko ok 😉

reklama
Ona przez jakiś czas udzielała się jeszcze na grudniowych mamach, więc ogólnie wiem w czym rzecz. Jutro miała mieć decydujące USG, no ale pewnie się nie dowiemy jaki rezultat.
W marcu i tak nie było dużo tych serduszek, więc przykro tak 😔
Ten marzec może jakiś pechowy czy cuus
Ja się cieszę że już w domu choć dziś mogę spać
Ale jak pomyślę że jutro tam znowu mam iść to mnie slabi..

Mam pytanie do dziewczyn, które już mają ciążę za sobą. Czy to normalne, że objawy tak jakby falują? Z rana silne mdłości, a po południu to bym zjadła wszystko na raz. Piersi jednego dnia się dotknąć nie da innego jest tylko lekka wrażliwość sutków.

Świruje, bo w styczniu nagle wszystkie objawy ustąpiły i był szybki biochem więc każdą zmianę w ciele obserwuje..
Ja w pierwszej ciąży ale to było prawie 14 lat temu nawet nie wiedziałam że jestem w ciąży pamiętam tylko że cały tydzień przed 18stka było mi dzień w dzień nie dobrze codziennie od pasty do zębów żółtego sera co uwielbiam odrzucało mnie mega i od zapachów perfum potem znikło wszystko i po 18stce dopiero się dowiedziałam że jestem w ciąży
Ale np piersi w ogóle mnie nie bolały nic mnie nie bolało właściwie..całą ciąże był spokój
Jeść jadłam normalnie
Brzuch miałam dopiero pod koniec 6 miesiąca
No ale to był człowiek jak młody Bóg wtedy hehe 😜

reklama
Do góry