reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
No to ja Wam teraz coś powiem a propo "szczęśliwych trafow". U mnie się tak jakoś nie składało w tym cyklu, mijaliśmy się z mężem i był seks dosłownie 1, czyt jeden raz jakiś dzień/dwa przed owulacja (niemierzona, tak na oko mowie) czyli szczęśliwy traf też czasem się zdarza 🤣 w poprzednich miesiącach co dwa dni proby itp i w grudniu był biochem jedynie. Może to prawda co mówią o ciąży po biochemie, że jest łatwiej zajść w 3 cyklach po..
Ja miałam w marcu biochem a teraz znów się udało zajść 😅 ale beta pokaże czy to ciąża czy znów biochem 🫣

O dobrze, że mi przypomniałaś! Muszę się umówić albo do szpitalnego labo, bo tam taniej albo może jednak Alab, bo mniejsza kolejka
Gdzie będziesz robić i jak cenowo?
Ja luxmed, wzięłam skierowanie od gino jak byłam ostatnio :)
Gdyby nie to, to poszlabym tam gdzie taniej:)

Ostatnia edycja:
No to ja Wam teraz coś powiem a propo "szczęśliwych trafow". U mnie się tak jakoś nie składało w tym cyklu, mijaliśmy się z mężem i był seks dosłownie 1, czyt jeden raz jakiś dzień/dwa przed owulacja (niemierzona, tak na oko mowie) czyli szczęśliwy traf też czasem się zdarza 🤣 w poprzednich miesiącach co dwa dni proby itp i w grudniu był biochem jedynie. Może to prawda co mówią o ciąży po biochemie, że jest łatwiej zajść w 3 cyklach po..
Ja w pierwszą ciążę zaszłam po 22mc starań - biochem (4 dni po stracie umarła moja mama) . 7 mc później zaszłam w kolejną - urodziłam córkę w dzień matki 22r. Gdy skończyła rok staraliśmy się o rodzeństwo dla niej - w październiku 23r biochem a w grudniu cp. 2 mc zawieszenia starań a ,gdy je wznowiliśmy to już się nic nie zmieniło. Niby mam wszystko zdrowe, drożne a ciąży jak nie ma tak nie ma a minął rok

Hej dziewczyny
U mnie z rana już bez wątpliwości pozytywny test. Wczoraj wieczorem też zrobiłam i byl już ciemniejszy ten cień a dzisiaj z rana to już taki konkretniejszy ;)
Lecę na betę

Załączniki

• IMG_9055.jpeg
    IMG_9055.jpeg
    975,2 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Hej dziewczyny
U mnie z rana już bez wątpliwości pozytywny test. Wczoraj wieczorem też zrobiłam i byl już ciemniejszy ten cień a dzisiaj z rana to już taki konkretniejszy ;)
Lecę na betę
No i widzisz, dobrze, że Cie tu wczoraj dziewczyny zmotywowały, że jeszcze nie wszystko sttacone 🥰 trzymam kciuki za Ciebie jakoś tak szczególnie, bo też byłam krótko na wrześniowych mamach, więc miałyśmy wtedy i teraz podobne terminy 😉

Do góry