xewee
Fanka BB :)
Przekonasz się w środęno ja mam taką nadzieję hahahchociaż brak znaków owulacji nie napawa optymizmem
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przekonasz się w środęno ja mam taką nadzieję hahahchociaż brak znaków owulacji nie napawa optymizmem
![]()
Ja miałam w marcu biochem a teraz znów się udało zajśćNo to ja Wam teraz coś powiem a propo "szczęśliwych trafow". U mnie się tak jakoś nie składało w tym cyklu, mijaliśmy się z mężem i był seks dosłownie 1, czyt jeden raz jakiś dzień/dwa przed owulacja (niemierzona, tak na oko mowie) czyli szczęśliwy traf też czasem się zdarzaw poprzednich miesiącach co dwa dni proby itp i w grudniu był biochem jedynie. Może to prawda co mówią o ciąży po biochemie, że jest łatwiej zajść w 3 cyklach po..
O dobrze, że mi przypomniałaś! Muszę się umówić albo do szpitalnego labo, bo tam taniej albo może jednak Alab, bo mniejsza kolejkaPrzekonasz się w środęja się właśnie też umówiłam na piątek
A ile jesteś po CC ?Bardzo bym tego sobie i kazdej z nas zyczyla. Poki co chyba czas na powrot do kliniki i zagrac w otwarte karty. Wiem, ze po cc zalecaja minimum rok zeby zaczac sie starac ale no hmm… wiemy jak jest.
Wierzę, że będzie dobrze i trzymam kciuki za betęJa miałam w marcu biochem a teraz znów się udało zajśćale beta pokaże czy to ciąża czy znów biochem
![]()
Ja luxmed, wzięłam skierowanie od gino jak byłam ostatnioO dobrze, że mi przypomniałaś! Muszę się umówić albo do szpitalnego labo, bo tam taniej albo może jednak Alab, bo mniejsza kolejka
Gdzie będziesz robić i jak cenowo?
11 miesiecy. Ale chyba nie ma sie co ludzic, ze uda sie ot tak. Od 2019 roku tak naprawde starania, w ciazy bylam jeden jedyny raz. Mala skonczyla 2 dni temu 11 miesiecy.A ile jesteś po CC ?
Edit: doczytalam.
Ja w pierwszą ciążę zaszłam po 22mc starań - biochem (4 dni po stracie umarła moja mama) . 7 mc później zaszłam w kolejną - urodziłam córkę w dzień matki 22r. Gdy skończyła rok staraliśmy się o rodzeństwo dla niej - w październiku 23r biochem a w grudniu cp. 2 mc zawieszenia starań a ,gdy je wznowiliśmy to już się nic nie zmieniło. Niby mam wszystko zdrowe, drożne a ciąży jak nie ma tak nie ma a minął rokNo to ja Wam teraz coś powiem a propo "szczęśliwych trafow". U mnie się tak jakoś nie składało w tym cyklu, mijaliśmy się z mężem i był seks dosłownie 1, czyt jeden raz jakiś dzień/dwa przed owulacja (niemierzona, tak na oko mowie) czyli szczęśliwy traf też czasem się zdarzaw poprzednich miesiącach co dwa dni proby itp i w grudniu był biochem jedynie. Może to prawda co mówią o ciąży po biochemie, że jest łatwiej zajść w 3 cyklach po..
No i widzisz, dobrze, że Cie tu wczoraj dziewczyny zmotywowały, że jeszcze nie wszystko sttaconeHej dziewczyny
U mnie z rana już bez wątpliwości pozytywny test. Wczoraj wieczorem też zrobiłam i byl już ciemniejszy ten cień a dzisiaj z rana to już taki konkretniejszy
Lecę na betę