reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Dziewczyny a jak odczuwacie ból owulacyjny?
ja odczuwam bardziej niż miesiączkę 🙈 potrafi trwać 2 dni ..
odczuwam pobolewanie jajników (ostatnio to cały czas lewy daje się we znaki) 🤔 ale no ból jest u mnie silny, stały. Nie ma tak, że chwilę zakłuje, za jakiś czas znowu tylko caaaały czas boli.

nie raz tak boli, że działa jak naturalna antykoncepcja 🤣🤣🤣

reklama
To mnie kłuło wczoraj jak wracałam z pracy autem , myślałam że nie dojadę ale zaś by to się nie zgadzało z pikiem który był dziś a wczoraj był minus tylko 🤪 Więc może to jelita były a nie jajnik 😆

To mnie kłuło wczoraj jak wracałam z pracy autem , myślałam że nie dojadę ale zaś by to się nie zgadzało z pikiem który był dziś a wczoraj był minus tylko 🤪 Więc może to jelita były a nie jajnik 😆
Z obserwacji moich ostatnich cykli wynika, że owulację dopiero mam jak już przestanie mnie boleć 🤭 (według testów owu oczywiście, bo na monitoringu nie byłam)

Nawet szukałam ginekologa na dziś lub jutro ale niestety nikt w okolicy nie ma wolnych terminów na USG a w tygodniu musiałabym się zwalniać z pracy więc nie chce tak. No nic, za tydzień zbadam prożka i zobaczę czy była ta owulacja czy nie.

A mam jeszcze pytanie przy sobocie do Was 😉 jak wyglądają Wasze wizyty u gina na NFZ?

Jak bardzo zaangażowany jest lekarz w to z czym przychodzicie?

Cześć. Poproszę o wpisanie na ławeczkę.
Jestem nowa tutaj. Staramy się o pierwsze dziecko. Jesteśmy w trakcie drugiej procedury IVF. Z pierwszej brak zarodków, z drugiej 2. Niestety pierwszy świeży transfer w marcu się nie udał. W tym cyklu podchodzimy do kolejnego. Od jutra wjeżdża estrofem i 15 kwietnia wizyta. Jak będę coś więcej wiedzieć to przepiszę się na testowanie.

Hej dziewczyny chciałabym zapisać sie na kwietniowe kreski
jesli wszystko bedzie oki to termin porodu w urodziny mojego męża
2.04 beta 159 a dzisiaj badalam przyrost i progesteron i beta ponad 600
nie wiem czy jestem pierwsza kwietniowa kreska ??
zapraszam ujawniajcie sie :))
trzymam za was kciuki
Hej, to jest wątek, gdzie dziewczyny dopiero czekają na kreski, dla Ciebie będzie zapewne wątek grudniowych mam

reklama
Hej dziewczyny chciałabym zapisać sie na kwietniowe kreski
jesli wszystko bedzie oki to termin porodu w urodziny mojego męża
2.04 beta 159 a dzisiaj badalam przyrost i progesteron i beta ponad 600
nie wiem czy jestem pierwsza kwietniowa kreska ??
zapraszam ujawniajcie sie :))
trzymam za was kciuki
hej, kwietniowe kreski to wątek dla starających się o dziecko. Przeczytaj pierwszy wpis :), tam zobaczysz szczegóły.
Musisz poczekać na grudniowe mamy :)

Do góry