reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Ja mam zamiar w tym miesiącu testować dopiero jak spóźni się okres.no ale żeby znać datę miesiączki to muszę wiedzieć kiedy będzie owulacja 🤣 ale nie sądzę żeby miałabyć tak wcześnie jak ostatnio.dzis mam 7dc i nadal mam jakieś plamienia 🤯 gdzie zawsze okres u mnie to 4 dni max 5
U mnie okres był w tym cyklu 7! dni 😬 Dwa ostatnie plamienie ale myślę że przez to owulacja będzie później. Dziś już na teście owu pojawiła się druga jasna kreska więc coś rusza bo wczoraj jeszcze biało było. U mnie dziś 11dc ale mąż się wczuł w rolę i obudził mnie seksikiem na wypadek wcześniejszej owulacji 🤣

reklama
U mnie okres był w tym cyklu 7! dni 😬 Dwa ostatnie plamienie ale myślę że przez to owulacja będzie później. Dziś już na teście owu pojawiła się druga jasna kreska więc coś rusza bo wczoraj jeszcze biało było. U mnie dziś 11dc ale mąż się wczuł w rolę i obudził mnie seksikiem na wypadek wcześniejszej owulacji 🤣
No u mnie właśnie zawsze max te 5 dni i nigdy nie mam plamień ani przed ani po.po prostu nagle się zaczyna i nagle kończy 😅 a w tym miesiącu (nie wiem czy to po tym zastrzyku) miałam taki okres jakby ktoś odkręcił kran,i od 5dc cały czas plamie.wczoraj próbowaliśmy coś podziałać no ale zrezygnowaliśmy bo było to niezbyt komfortowe.

Korzystał ktoś z tego ? Kupiłam sobie z ciekawości 😅 We wtorek ma przyjść 😁

Załączniki

• Screenshot_2025-03-30-12-24-06-45_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2025-03-30-12-24-06-45_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    251,9 KB · Wyświetleń: 99
U mnie to będzie termin miesiączki 😅 W tym miesiącu chce na spokojnie podejść do tematu 😁

Ale ja nie mam zastrzyków więc nie ma szans że kreska jest od zastrzyku 😁 Na zastrzyku pisze że do 12 dni może się utrzymywać z tego co pamiętam.
Aaaa, termin miesiączki 😅 a to ja termin miesiączki mam na 25.04, ale testy zacznę od 20.04 😁

Korzystał ktoś z tego ? Kupiłam sobie z ciekawości 😅 We wtorek ma przyjść 😁
Widziałam to 2 msc temu i się zastanawiałam czy nie zamówić.no ale że u mnie wgl testy owu nie wychodzą to stwierdziłam,że szkoda kasy 😁 ale daj znać jak się u ciebie sprawdzą.bedziesz szła na monitoring w tym cyklu ?

Widziałam to 2 msc temu i się zastanawiałam czy nie zamówić.no ale że u mnie wgl testy owu nie wychodzą to stwierdziłam,że szkoda kasy 😁 ale daj znać jak się u ciebie sprawdzą.bedziesz szła na monitoring w tym cyklu ?
Nie idę w tym miesiącu. Przeniosłam wizytę z 10 kwietnia na 15 maja z nadzieją że będzie to wizyta ciążowa 😆 10 kwietnia to myślę , że będę dawno po owulacji więc uznałam , że szkoda mi czasu, a musiałabym się z pracy zwolnić czego nie lubię.

Nie idę w tym miesiącu. Przeniosłam wizytę z 10 kwietnia na 15 maja z nadzieją że będzie to wizyta ciążowa 😆 10 kwietnia to myślę , że będę dawno po owulacji więc uznałam , że szkoda mi czasu, a musiałabym się z pracy zwolnić czego nie lubię.
Ja mam kontrolną wizytę u gina 5 maja na nfz, bo miałam podejrzenie polipa i zobaczymy czy będzie.

reklama
Do góry