krzynka77
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 27 Wrzesień 2009
- Postów
- 1 018
Fiufiuu - ja podobnego pstrąga robiłam w weekend, tyle, że do środka duużo koperku dałam i plasterek cytryny i masełka odrobinkę... to wszystko w folię i do piekarnika!!
PYYYCHAAAA
Aneciu - następnym razem muszę twój pzrepis wykorzystać - brzmi smakowicie
Ja jeszcze czasem robię rybkę w szpinaku: Filety z ryby wsadzam do żaroodpornego naczynia i przygotowuję szpinak wg smaku. Zalewam to masą szpinakową (dodaję czasem trochę zabielidła z odrobiną mąki (śmietana, mleko, serek biały), żeby było gęstrze) wszystko zapiekam. Można posypać z wierzchu serkiem żółtym.
Ja uwielbiam szpinak pod każdą postacią i często z nim eksperymentuję!!
PYYYCHAAAA
Aneciu - następnym razem muszę twój pzrepis wykorzystać - brzmi smakowicie
Ja jeszcze czasem robię rybkę w szpinaku: Filety z ryby wsadzam do żaroodpornego naczynia i przygotowuję szpinak wg smaku. Zalewam to masą szpinakową (dodaję czasem trochę zabielidła z odrobiną mąki (śmietana, mleko, serek biały), żeby było gęstrze) wszystko zapiekam. Można posypać z wierzchu serkiem żółtym.
Ja uwielbiam szpinak pod każdą postacią i często z nim eksperymentuję!!