krzynka77
Fanka BB :)
o rany navijka!! ja uwielbiam wszelkiego rodzaju zupy krem, ale w takim wydaniu jeszcze nie próbowałam... szczególnie interesująca w niej jest ta rzepa!! W życiu nie jadłam zupy z rzepą! i ten szpinak pływający w niej... hmmmmmmmm... Mój M nie lubi zup krem, ale ja robię często - jak zostaje to mrożę, bo normalnie uuuwielbiam
A ja w końcu ruszyłam d... do kuchni i zrobiłam ciasto Bombusi z truskawkami. Znaczy jeszcze się robi, bo dopiero poszło do piekarnika... Ciekawe czy mi wyrośnie, bo póki co jest go niewiele (zrobiłam na takiej mniejszej blasze -3/4 zwykłej - bo nie mam tortownicy), mam nadzieję, ze trochę wyrośnie :-) Niestety nie mam doświadczenia w pieczeniu...
Już się nie mogę doczekać...
o jenyyyyy, ale pachnieeeee w całym domu!!
A ja w końcu ruszyłam d... do kuchni i zrobiłam ciasto Bombusi z truskawkami. Znaczy jeszcze się robi, bo dopiero poszło do piekarnika... Ciekawe czy mi wyrośnie, bo póki co jest go niewiele (zrobiłam na takiej mniejszej blasze -3/4 zwykłej - bo nie mam tortownicy), mam nadzieję, ze trochę wyrośnie :-) Niestety nie mam doświadczenia w pieczeniu...
Już się nie mogę doczekać...
o jenyyyyy, ale pachnieeeee w całym domu!!
Ostatnia edycja: